Mexikó vs Lengyelország: Menetrend, csatorna, élő adás, percről percre

Mexikó–Lengyelország, egy másik meccs, amely a C csoporthoz tartozik, ahol Szaúd-Arábia és Argentína is van. A világbajnokság november 21-én kezdődik. A döntőre december 18-án kerül sor.

Lionel Messi és La Albiceleste bejuthat a 16 közé? Vagy lehet, hogy Mexikó és Lengyelország végig tolja őket? Ami Szaúd-Arábiát illeti, lemaradtak a tabelláról, várhatunk-e tőlük többet ezen a világbajnokságon?

A mexikói válogatott négy barátságos mérkőzést játszik a Lengyelország elleni nagy meccs előtt. Az egyik barátságos mérkőzésen «El Tri» riválisa Svédország lesz.

Mexikóban meglehetősen kiterjedt a barátságos mérkőzések naptára a világbajnokság előtt. Szeptember 1-jén Paraguayjal találkoznak, a hónap végére pedig két összecsapást terveznek, Peruval (szeptember 24-én) és Kolumbiával (szeptember 27-én). Ezekre az Egyesült Államokban, Pasadenában, illetve Santa Clarában kerül sor.

A mexikóiak hat nappal Svédország ellen lépnek pályára első világbajnokságuk előtt, amelyen a lengyelek lesznek az „El Tri” riválisai.

A Czesław Michniewicz vezette lengyel válogatott a maga részéről egészen más naptárral rendelkezik, hiszen szeptemberben játsszák a fogadást. Hollandiával (09/22) és Walesszel (09/25) mérkőznek meg a Nemzetek Ligájában.

Novemberben egy sparring mérkőzést rendeznek, amely a katari torna előtti ruhapróba lesz. Egyelőre nem tudni, ki lesz csapatunk riválisa.

🕗Mexikó–Lengyelország menetrend

Mexikóban a mérkőzés időpontja délelőtt 10 órakor lesz. A maga részéről Lengyelországban 18:00 órakor lesz.

📺 Csatorna, amely élőben közvetít Mexikó és Lengyelország között

A csatornalista szerint a Mexikó–Lengyelország mérkőzést élőben láthatjuk majd a Televisán, míg Lengyelországban a TVP-n.

📢Nézze meg a Mexikó vs Lengyelország meccset élőben és közvetlenül online

Ezek a mérkőzések megtekinthetők online a Televisa különböző webes platformjain és a TV Azteca-n is.

Lengyelországban a katari világbajnoksághoz kapcsolódó érzelmek a Telewizja Polskán keresztül érhetők el. Valamint a TVPSPORT.PL weboldalon és a mobilalkalmazáson és a Smart TV-n mind a 64 meccset élőben lehet majd követni, köztük természetesen a lengyelek küzdelmeit is. Tapasztalt kommentátorok ülnek majd a mikrofonok mögött.

⏳Percről percre

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻