Mexikó vs Lengyelország: Menetrend, csatorna, élő adás, percről percre

Mexikó–Lengyelország, egy másik meccs, amely a C csoporthoz tartozik, ahol Szaúd-Arábia és Argentína is van. A világbajnokság november 21-én kezdődik. A döntőre december 18-án kerül sor.

Lionel Messi és La Albiceleste bejuthat a 16 közé? Vagy lehet, hogy Mexikó és Lengyelország végig tolja őket? Ami Szaúd-Arábiát illeti, lemaradtak a tabelláról, várhatunk-e tőlük többet ezen a világbajnokságon?

A mexikói válogatott négy barátságos mérkőzést játszik a Lengyelország elleni nagy meccs előtt. Az egyik barátságos mérkőzésen «El Tri» riválisa Svédország lesz.

Mexikóban meglehetősen kiterjedt a barátságos mérkőzések naptára a világbajnokság előtt. Szeptember 1-jén Paraguayjal találkoznak, a hónap végére pedig két összecsapást terveznek, Peruval (szeptember 24-én) és Kolumbiával (szeptember 27-én). Ezekre az Egyesült Államokban, Pasadenában, illetve Santa Clarában kerül sor.

A mexikóiak hat nappal Svédország ellen lépnek pályára első világbajnokságuk előtt, amelyen a lengyelek lesznek az „El Tri” riválisai.

A Czesław Michniewicz vezette lengyel válogatott a maga részéről egészen más naptárral rendelkezik, hiszen szeptemberben játsszák a fogadást. Hollandiával (09/22) és Walesszel (09/25) mérkőznek meg a Nemzetek Ligájában.

Novemberben egy sparring mérkőzést rendeznek, amely a katari torna előtti ruhapróba lesz. Egyelőre nem tudni, ki lesz csapatunk riválisa.

🕗Mexikó–Lengyelország menetrend

Mexikóban a mérkőzés időpontja délelőtt 10 órakor lesz. A maga részéről Lengyelországban 18:00 órakor lesz.

📺 Csatorna, amely élőben közvetít Mexikó és Lengyelország között

A csatornalista szerint a Mexikó–Lengyelország mérkőzést élőben láthatjuk majd a Televisán, míg Lengyelországban a TVP-n.

📢Nézze meg a Mexikó vs Lengyelország meccset élőben és közvetlenül online

Ezek a mérkőzések megtekinthetők online a Televisa különböző webes platformjain és a TV Azteca-n is.

Lengyelországban a katari világbajnoksághoz kapcsolódó érzelmek a Telewizja Polskán keresztül érhetők el. Valamint a TVPSPORT.PL weboldalon és a mobilalkalmazáson és a Smart TV-n mind a 64 meccset élőben lehet majd követni, köztük természetesen a lengyelek küzdelmeit is. Tapasztalt kommentátorok ülnek majd a mikrofonok mögött.

⏳Percről percre

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Argentina vs Francia Partido Completo: Descargar La Final en VIVO Online

El partido completo de lo que fue la final de Argentina vs Francia se puede encontrar en diferentes lugares de INTERNET, este se puede...

Las 10 ligas de fútbol más vistas del mundo

Bienvenido a nuestra guía completa sobre las 10 ligas de fútbol más vistas del mundo. Como entusiastas apasionados del fútbol, ​​entendemos la emoción y el...

Los récords que espera Messi en la Final contra Francia

Lionel Messi, el capitán de la selección argentina, tiene la oportunidad de establecer varios récords cuando juegue la final Mundial de Catar 2022 contra...

Mejores jugadores extranjeros con más goles en el Manchester United

En la ilustre historia del Manchester United Football Club, una gran cantidad de talentos extranjeros han aparecido en el campo de Old Trafford y...

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...
%d