Mexikó vs Lengyelország: Menetrend, csatorna, élő adás, percről percre

Mexikó–Lengyelország, egy másik meccs, amely a C csoporthoz tartozik, ahol Szaúd-Arábia és Argentína is van. A világbajnokság november 21-én kezdődik. A döntőre december 18-án kerül sor.

Lionel Messi és La Albiceleste bejuthat a 16 közé? Vagy lehet, hogy Mexikó és Lengyelország végig tolja őket? Ami Szaúd-Arábiát illeti, lemaradtak a tabelláról, várhatunk-e tőlük többet ezen a világbajnokságon?

A mexikói válogatott négy barátságos mérkőzést játszik a Lengyelország elleni nagy meccs előtt. Az egyik barátságos mérkőzésen «El Tri» riválisa Svédország lesz.

Mexikóban meglehetősen kiterjedt a barátságos mérkőzések naptára a világbajnokság előtt. Szeptember 1-jén Paraguayjal találkoznak, a hónap végére pedig két összecsapást terveznek, Peruval (szeptember 24-én) és Kolumbiával (szeptember 27-én). Ezekre az Egyesült Államokban, Pasadenában, illetve Santa Clarában kerül sor.

A mexikóiak hat nappal Svédország ellen lépnek pályára első világbajnokságuk előtt, amelyen a lengyelek lesznek az „El Tri” riválisai.

A Czesław Michniewicz vezette lengyel válogatott a maga részéről egészen más naptárral rendelkezik, hiszen szeptemberben játsszák a fogadást. Hollandiával (09/22) és Walesszel (09/25) mérkőznek meg a Nemzetek Ligájában.

Novemberben egy sparring mérkőzést rendeznek, amely a katari torna előtti ruhapróba lesz. Egyelőre nem tudni, ki lesz csapatunk riválisa.

🕗Mexikó–Lengyelország menetrend

Mexikóban a mérkőzés időpontja délelőtt 10 órakor lesz. A maga részéről Lengyelországban 18:00 órakor lesz.

📺 Csatorna, amely élőben közvetít Mexikó és Lengyelország között

A csatornalista szerint a Mexikó–Lengyelország mérkőzést élőben láthatjuk majd a Televisán, míg Lengyelországban a TVP-n.

📢Nézze meg a Mexikó vs Lengyelország meccset élőben és közvetlenül online

Ezek a mérkőzések megtekinthetők online a Televisa különböző webes platformjain és a TV Azteca-n is.

Lengyelországban a katari világbajnoksághoz kapcsolódó érzelmek a Telewizja Polskán keresztül érhetők el. Valamint a TVPSPORT.PL weboldalon és a mobilalkalmazáson és a Smart TV-n mind a 64 meccset élőben lehet majd követni, köztük természetesen a lengyelek küzdelmeit is. Tapasztalt kommentátorok ülnek majd a mikrofonok mögött.

⏳Percről percre

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽Te puede Intresar ⚽🔻

Canales que trasnmiten el Mundial

En las diferentes partes del mundo el mudial de qatar se transmite en vivo y en directo por diferentes canales.

Mira el FIXTURE completo y el horario de acuerdo a tu país.

Todo el fixture completo del mundial. Enterate de los dias y el cronograma completo de los 64 partidos que se desarrollarán entre el 20 de noviembre y el 18 de diciembre en Qatar.

La'eeb

La mascota que se utilizará en la XXII edición de la Copa Mundial de la FIFA Catar 2022. La'eeb es un turbante de color blanco animado en forma infantil, y su nombre en árabe significa jugador habilidoso.

El Futbol del Mundial

El balón oficial del Mundial de Qatar 2022, al que llamó «The Journey» para acompañar a las selecciones en los 64 partidos que presenciará el torneo...