Хърватия срещу Белгия НА ЖИВО: Минута по минута

Хърватия срещу Белгия ще бъде отличен мач от Световното първенство през 2022 г., който ще трябва да видим този четвъртък, 1 декември.

Хърватия срещу Белгия НА ЖИВО

Хърватия срещу Белгия. Последните новини, отбори, график, формации, съдии и всички предишни анализи на група F – Дата 3 на Световното първенство в Катар 2022 г.

Мачът ще се играе в четвъртък, 1 декември 2022 г. от 12:00 ч. аржентинско време, 16:00 ч. хърватско и белгийско време. Този мач ще се играе на Ахмед Бин Али и ще бъде излъчен по TyC Sports.

Хърватите, след дебюта си с равенство, постигнаха първата си победа на Мондиал 2022 в Катар.Те започнаха да губят с 0-1 от канадците и спечелиха с 4-1 в група F, поради което мнозина са мотивирани за днешния мач.

Хърватия , настоящ световен вицешампион, подобри непрозрачния имидж, оставен в дебюта, като завърши наравно срещу Мароко и победи солидно  Канада в последния мач. Нуждаете се от победа, ако искате да се класирате за следващия кръг на Световното първенство.

От своя страна Белгия не успя да се наложи над своя марокански колега в рамките на дата 2 на Световното първенство в Катар 2022. С този резултат африканският отбор е този, който беше най-близо до една крачка от следващия кръг. Белгия се нуждае от победа на всяка цена, тъй като е на крачка от напускане на Световното първенство. Научете повече информация как да гледате НА ЖИВО и МИНУТА ПО МИНУТА резултатите от този страхотен мач.

Гледайте Хърватия срещу Белгия НА ЖИВО: Минута по минута

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻