Гледайте Португалия срещу Мароко НА ЖИВО онлайн: минута по минута

Ако искате да гледате Португалия срещу Мароко НА ЖИВО онлайн , ще ви кажа, че можете да го направите оттук, където ние също ви предлагаме пълна минута по минута .

▶️Гледайте Португалия срещу Мароко НА ЖИВО онлайн🟢

Този мач може да се види чрез тази връзка (активирана е в деня на мача.)

Португалия успя да се класира за втория кръг на Световното първенство в Катар , след като беше лидер в група 8 с 6 точки, с две победи срещу Гана (3-2) и Уругвай (2-0) и поражение срещу Южна Корея (2 -1 ) и идва от историческа победа с 6-1 срещу Южна Корея. Без съмнение днешният неделен мач между ПОРТУГАЛИЯ СРЕЩУ МАРОКО обещава много.

Португалският отбор, който се стреми да постигне безпрецедентно постижение на Световното първенство в Катар, като спечели титлата ,  се сблъсква с марокански отбор, който става все по-силен и по-силен и успя да извади исторически човек от Световното първенство, ако не повече и нищо по-малко от Испания.

Днешната конфронтация е първата по рода си в историята на сблъсъци между два отбора в тези случаи на Световното първенство.

▶️Звезда на Португалия – Жоао Кансело

joao отмени

Португалският треньор вярва, че  играчът на Манчестър Сити, Жоао Кансело, е един от най-добрите играчи на позицията краен защитник в света и му вярва много, доказателство за това е, че 28-годишният играч е играл 694 минути. по време на квалификациите за Световната купа, като третият най-участващ португалски играч. .

Интересното е, че Кансело играе на позициите на десен и ляв бек, както и в халфовата линия и се отличава с превъзходното си умение да владее топката, след като се разви много от напускането си на Бенфика, до пристигането си. Манчестър. Сити и времето му в Испанската лига (Валенсия) и Италианската лига (Интер и Ювентус).

Кансело изигра общо 40 мача с португалския тим, като отбеляза 7 гола и направи 6 асистенции, както и получи 7 жълти картона.

▶️Звезда на Португалия – Гонсало Рамос

Друга от големите звезди, които ще можем да видим в мача Португалия – Мароко, е играчът Гонсало Рамос.

Гонсало Рамос прекара повече от 33 минути и три мача за страната си, когато неговият треньор Фернандо Сантос реши да го пусне титуляр вместо звездата Кристиано Роналдо срещу Швейцария и отбеляза хеттрик по време на огромната победа (6-1) в The крайната цена на Световната купа в Катар 2022 във вторник на стадион Лусаил .

🟢Звезда на Португалия – Бруно Фернандеш

Бруно е друга звезда на Португалия и преди мача в Мароко той каза след срещата, която се проведе на стадиона (Lusail): „ Отборът на Мароко се класира първи в своята група, това означава много. Тогава те победиха отбор като Испания, който има голям потенциал и е трудно да ги победиш, както се случи в нашия мач от Лигата на нациите, така че трябва да се подготвим добре . Той продължи : „Нашият отбор е там, за да страда и да действа в играта. Трябва да използваме нашите способности и умения.”

А за страхотната победа над Швейцария с 6-1 той каза : „Изиграхме добър мач, успяхме да се възползваме от възможностите, които имахме. Трябва да продължим с това представяне, с този дух, с обща помощ и с тази сила, защото колективът ще ни накара да печелим повече мачове по този начин.

✅Мароко иска да остане история

От своя страна Мароко не спира да расте и въпреки признанието за трудността на задачата, която очаква „атласките лъвове“ в четвъртфиналния мач срещу отбора на Португалия, насрочен за следващата събота, особено след ужасяващото ниво, с което се показаха съотборниците на Роналдо в мача си на крайна цена и да нанесе съкрушително поражение на отбора на Швейцария с шест на един гола, отборът на Мароко има възможностите, които го позволяват. да продължи да пише история в Световната купа.

Това, което увеличава отговорността на отбора на Мароко, който играе на първите четвъртфинали на Световното първенство в своята история , е, че той беше първият африкански отбор, който премина през първия кръг на Световното първенство в Мексико през 1986 г. и имаше възможността да преработи историята и да бъде първият африкански отбор, достигнал златния квадрат на Световната купа.

Другият момент, който увеличава величието на подвига на „атласките лъвове“ е, че те поведоха в групата си в първия кръг благодарение на победата си над третия в класирането Белгия на Световното първенство през 2018 г. в Русия, равен с втория. на световния шампион Хърватия в същата версия и победа над Канада.

Треньорът на Мароко Уалид Рекрагуи трябва да подготви играчите психологически и психически за мача следващата събота , за да избегне «уплахата» на португалския отбор, който разби отбора на Швейцария с шест. Защото Хаким Зияш и неговите съотборници могат да пренапишат историята и да прогонят проклятието на четвъртфиналите на Световната купа, което преследва африканците.

⏳Минута по минута

Mundialdeqatar.net отразява  Португалия срещу Мароко в реално време, като предоставя поточно предаване на живо и резултат на живо от мача, състави на отбори, пълни статистики за мача, коментари на мача на живо и официални видео акценти. Покриваме всички осминафинали на Световната купа в реално време и осигуряваме поточно предаване на живо, когато е възможно.

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Argentina vs Francia Partido Completo: Descargar La Final en VIVO Online

El partido completo de lo que fue la final de Argentina vs Francia se puede encontrar en diferentes lugares de INTERNET, este se puede...

Las 10 ligas de fútbol más vistas del mundo

Bienvenido a nuestra guía completa sobre las 10 ligas de fútbol más vistas del mundo. Como entusiastas apasionados del fútbol, ​​entendemos la emoción y el...

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...