Холандия срещу Еквадор: График, Канал, Гледайте на живо

Холандия срещу Еквадор  съответства на втория ден от груповата фаза на Световното първенство. Този страхотен мач се  играе в петък, 25 ноември на международния  стадион  Khalifa .

⚽️Холандия срещу Еквадор

A Clockwork Orange не получиха много трудна група, тъй като се изправиха срещу Катар, Сенегал и Еквадор . Това прави Група А най-слабата група на Мондиала. 

Еквадор се класира като номер четири в квалификациите за Световното първенство в Южна Америка. Това е четвъртият път, когато   La Tricolor  е част от Световно първенство. Еквадор успя да оцелее веднъж в груповата фаза. През 2006 г. южноамериканците също бяха в група А със страната домакин и излязоха с победи над Полша и Коста Рика, като Еквадор завърши втори след Германия. Всичко беше наред, докато не се натъкнаха на Англия, която тогава беше твърде силна и еквадорците загубиха с 1-0 на осминафиналите.

Еквадор изигра девет международни мача през тази календарна година и резултатите в тези мачове могат да се тълкуват по различни начини. Това оставя много въпроси зад екипа на Густаво Алфаро. Еквадор завърши наравно срещу две сили като Аржентина и Бразилия , но също така отбелязахме само два гола в последните пет международни мача и не надминахме равенството 0-0 срещу Япония и Саудитска Арабия.

 От друга страна, Еквадор вкара само един гол в тези пет международни мача . От деветте мача през 2022 г. южноамериканците загубиха само веднъж, но спечелиха само два.

Това, което можем да заключим е, че Еквадор е отбор с малко голови възможности, но има повече от стабилна защита. 

Холандия и техният треньор Луис ван Гаал ще имат ключа към успеха, ако успеят да пробият тази защита, която очевидно има различни оръжия като бързи и пъргави нападатели – Стивън Бергвин и Мемфис Депай – или силен нападател – Луук де Йонг или Wout Weghorst- в система от трима нападатели и центрирания от фланговете. 

Оранжевите, разбира се, са фаворит на хартия преди това срещу номер 44 в класацията на ФИФА, но мачът срещу Еквадор може да причини повече проблеми от очакваното . Във всеки случай не трябва да се подценява и без съмнение ще бъде игра, която всеки ще иска да види, тук оставям ГРАФИКА, КАНАЛА и КАК ДА ВИДЯ НА ЖИВО.

Може да ви заинтересува:  Катар срещу Еквадор на живо

Освен Катар групата включва  и Сенегал .

🕒График Холандия срещу Еквадор

В  Холандия мачът ще бъде от 17:00 ч.  местно време. От своя страна в  Еквадор той ще бъде в 11 сутринта .

Канал, който предава Холандия срещу Еквадор

Според  списъка с канали, които излъчват Световната купа , ще можем да видим  мача между Холандия и Еквадор  на живо за цяла Холандия на NPO npostart.nl.

В Еквадор Teleamazonas.com  се съгласи да разпространи  мачовете от Световната купа в Катар за цял Еквадор .

Вижте Холандия срещу Еквадор  НА ЖИВО и ДИРЕКТНО онлайн

Този мач между  Еквадор срещу Холандия  може да бъде гледан онлайн чрез различните  уеб платформи  на вече изброените по-горе канали.

В Холандия всички емоции, свързани със  Световното първенство в Катар  , ще бъдат достъпни чрез  уебсайта npostar.nl. С това искам да кажа, че ще можем да гледаме играта на уебсайта и на мобилното приложение и Smart TV, ще можете да видите 64-те игри на живо. Зад микрофоните ще седнат опитни коментатори. 

От своя страна в Еквадор ние също ще можем да го видим на Teleamazonas.com , където ще има видни коментатори, съобщаващи всичко за Еквадор в Катар.

⏳Минута по минута

Можете да следите минута по минута мача между Холандия и Еквадор.

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻