Франция срещу Австралия: програма, канал, гледане на живо, минута по минута

Франция срещу Австралия е другият мач от датата, който се играе във вторник, 22 ноември. Отговаря на група D и се играе на стадион «Ал Джануб» в Ал Вакра.

⚽Франция срещу Австралия

Започнахме тази група с Франция, която е настоящият световен шампион. Селекцията, известна като «Les Bleus», достигна безпроблемно до 16-ото си световно състезание в историята. Шампионите от Световното първенство през 1998 г. във Франция, командваните днес от техния DT Didier Deschamps, ще се стремят да добавят трета звезда, след като спечелят Купата в Русия 2018 г.

Сините се класираха лесно, без да допуснат поражение, завършвайки на върха в група D на квалификациите за Мондиал 2022 в зона Европа. Отборът на Франция финишира с шест точки пред Украйна, която от своя страна завърши пред Финландия, Босна и Казахстан.

Австралия от своя страна е селекция, която й коства да стигне до световното първенство, тя стигна до Перу в плейофите. Селекцията, известна като «Socceroos», водена от нейния DT Graham Arnold, ще се опита да подобри най-добрия си рекорд, постигнат досега, който беше осминафиналите в Германия през 2006 г.

Австралия пострада, но ще види световното първенство добре. Те лесно завършиха на първо място в групата си във втория кръг на квалификациите на азиатската зона с 8 победи от също толкова мача. Австралийският отбор в крайна сметка завърши трети в своята група, зад Саудитска Арабия и Япония, в третия кръг. Накрая Oceanic доминира над Обединените арабски емирства на полуфиналите на плейофа (1-2) и след това над Перу (0-0, 5 дузпи на 4).

За австралийския отбор това ще бъде шесто Световно първенство след 1974, 2006, 2010, 2014 и 2018 г., за огорчението на около 10 000 шумни перуански фенове, присъстващи на стадион Ахмад бен Али в Ал-Раян (западно от Доха).

🕖Разписание Франция срещу Австралия

Във Франция мачът е в 21:00, а в Австралия ще е в 3:00 сутринта.

📺Канал, който предава на живо Франция срещу Австралия

Според списъка с канали ще можем да гледаме мача между Франция и Австралия на живо по TF1 (акроним на Télévision Française 1) за цяла Франция и по SBS в цяла Австралия.

🔻Гледайте Франция срещу Австралия на живо и директно онлайн

Тези мачове могат да се гледат онлайн чрез различните уеб платформи на канала TF1 във Франция.От своя страна в Австралия също могат да се видят и следят на живо онлайн чрез онлайн платформите на SBS.

Това означава, че чрез тези средства, както уеб, така и мобилни устройства, ще можем да го видим на живо и директно онлайн. Като цяло тези мачове могат да се видят чрез мобилното приложение и Smart TV, вие ще можете да видите 64 мача на живо. Зад микрофоните ще седнат опитни коментатори.

⏳Минута по минута

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻