Уругвай срещу Гана на живо онлайн: минута по минута

Уругвай срещу Гана ще бъде много вълнуващ мач. Тази среща от група Н между  Гана и Уругвай  ще върне някои ярки спомени от  Световното първенство през 2010 г.  в Южна Африка, където  Гана  загуби от  Уругвай  отчасти благодарение на непозволена игра с ръка от уругвайския нападател  Луис Суарес  . Началото е насрочено за 2 декември 2022 г. в 16:00 CEST на стадион Al Janoub в Al Wakrah, Катар. Много хубав мач откъдето и да го погледнете, тъй като е квалификация за  осминафиналите.

🟢Гледайте Уругвай срещу Гана НА ЖИВО👇

Уругвай беше много разочароващ досега на Катар 2022, но все още има още един шанс да се класира за осминафиналите, като победи Гана.

La Celeste показаха, че са способни на страхотни пробиви, като спечелиха последните си четири квалификационни мача и могат отново да излязат правилни точно навреме.

✅Гана

Гана участва в два вълнуващи пет гола досега, като загуби с 3-2 от Португалия и след това победи Южна Корея със същия резултат.

В понеделник Черните звезди водеха с 2-0 на полувремето чрез защитника на Саутхемптън Мохамед Салису и полузащитника на Аякс Мохамед Кудус.

Чо Гуе Сунг отбеляза два гола за три минути от второто полувреме, за да изравни за Южна Корея, преди Кудус да вкара отново за решаващия гол в 68-ата минута.

Треньорът Ото Адо каза за 22-годишния победител в мача: „Той е добър характер и много добър играч.

„Той е на прав път да бъде страхотен, страхотен играч и имам само висока оценка за него.“

Адо добави: „Големи поздравления за отбора, че беше толкова силен психически и че се върна и вкара третия гол.

„В крайна сметка това беше страстна защита. Имахме малко късмет, защото Южна Корея ни постави под голям натиск, но нашата страстна борба беше възнаградена.»

Гана набра много хора, за да подсили отбор, който изглеждаше в упадък, с халфа на Арсенал Томас Партей и нападателя на Атлетик Билбао Иняки Уилямс още две ключови фигури.

▶️Уругвай

Вярно е, че Уругвай трябва да подобри предишните си усилия в група H, ако искат да избегнат ранно отпадане за първи път в последните си седем финални участия.

Въпреки това равенството 0-0 с Южна Корея в един предпазлив откриващ мач е простимо и не беше нещастие да паднеш с 2-0 от страна от по-висок клас от Португалия.

В този втори мач халфът на Тотнъм Родриго Бентанкур беше отстранен от Диого Коста след дрибъл и резервата Макси Гомес удари гредата в 74-та минута, когато резултатът беше 1-0.

Вторият гол за Португалия дойде от дузпа след злополучен инцидент с игра с ръка и не смятаме, че е правилно да се отказваме от Ла Селесте.

Диего Алонсо призна, че Португалия е по-добрият отбор, но каза: „Подобрихме се през второто полувреме. Понякога нещата не се получават. Имахме 11 възможности според статистиката”.

Изправен пред този сблъсък, той заяви: „Ще дадем всичко за победата. Това е решаващ мач.»

Единсон Кавани и Луис Суарес вече са на 35 и са виждали по-добри дни, но техният опит ще бъде полезен тук, заедно с този на ветерана защитник Диего Годин.

Дарвин Нунес може да се справи много по-добре, съдейки по ранната му форма с Ливърпул, докато халфът Федерико Валверде дава резултати редовно в големите мачове на Реал Мадрид.

Вижте Уругвай срещу Гана на живо онлайн: минута по минута

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻