Световно първенство в Катар 2022 г

Пристига ново световно първенство в Катар и с него нов залог, известните пулове, които ден след ден на датите на Световното първенство ни позволяват да играем и да правим залози за резултатите от мачовете.

Както вече знаем, Световното първенство в Катар 2022, организирано от ФИФА, има своята церемония по откриването на 21 ноември и ще се играят четири мача на ден между осемте групи в груповата фаза, които съставляват 32-те отбора, които ще участват.

Басейн Катар 2022

Quiniela на Световната купа в Катар 2022 тази година ще бъде различна , само ако говорим за дати, тъй като ще ни звучи странно, че ГРУПОВАТА ФАЗА ще бъде от 21 ноември до 2 декември .

Тогава ако залозите и различните пулове, които ще се провеждат в различни части на света, ще станат много по-вълнуващи, защото започва осминафиналите.

Осмините финали се играят от 3 до 6 декември, като се играят по два мача на ден. Това вече ни позволява да залагаме малко повече и да имаме по-голям пот в пула.

Нещата стават още по-добри, като винаги говорим за apeustas на четвъртфиналите, които ще се проведат между 9 декември и събота, 10 декември. Две игри на ден.

Още на полуфиналите датата на мача ще бъде между 13 декември и 14 сряда.

Залозите продължават във финалната част и пулът става много интересен на третото място , което се играе в събота, 17 декември.

Кой ви казва, че не получаваме хубави коледни подаръци, тоест ако спечелим quieña и стигнем до финала на Световното първенство в Катар , което ще се играе на 18 декември.

Как бяха осемте групи на Световното първенство в Катар 2022

Група А: Катар, Холандия, Сенегал, Еквадор.
Група B: Англия, САЩ, Иран, победител в европейския плейоф (Уелс-Украйна/Шотландия).
Група C: Аржентина , Мексико, Полша, Саудитска Арабия.
Група D: Франция, Дания, Тунис, първи победител в плейофа (Перу-Австралия/Обединени арабски емирства).
Група E: Испания, Германия, Япония, втори победител в плейофа (Коста Рика-Нова Зеландия).
Група F: Белгия, Хърватия, Мароко, Канада.
Група G: Бразилия, Швейцария, Сърбия, Камерун.
Група H: Португалия, Уругвай, Южна Корея, Гана.

Qatar Fixture във формат на Excel , който ние наричаме quiñela , ще служи за допълване на данните за мачовете, докато се играят.

Тази електронна таблица, както вече ви казах, ще ви помогне да съберете заедно с вашите приятели, клиенти или колеги това, което познаваме като QUIÑELA или prode.

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻