Португалия срещу Уругвай: График, Канал, Гледайте НА ЖИВО, Минута по минута

Португалия срещу Уругвай  е квалификационен мач от група H, който ще се играе на  стадион Лусаил в понеделник, 28 ноември от 14:00 ч. EST в САЩ, 19:00 ч. GMT Великобритания и 22:00 ч. местно време  . Това е една звездна ИГРА, която светът няма да иска да пропусне. Ето защо ви оставям ГРАФИКА, КАНАЛА, КАК ДА ВИДИТЕ НА ЖИВО и МИНУТА ПО МИНУТА.

В този мач всички погледи ще бъдат насочени към  Кристиано Роналдо  , тъй като това вероятно е последното му участие на Световно първенство. Специалната пикантност е да видим дали португалската суперзвезда ще изведе отбора си до победа и ще избегне Бразилия във фазата на елиминациите?… Трябва да се помни, че  Уругвай победи Португалия по време на Мондиал 2018 в Русия , така че португалците ще търсят реванш в Катар.

Кристиано Роналдо ще навърши  38 години  на 5 февруари 2023 г. Ще  се пенсионира ли голмайсторът на всички времена  в международния мъжки футбол след това Световно първенство, поне от международния футбол?… Журито все още не е, но би било трудно да видим  CR7  да играе още една световна купа на Краля на 41-42 години.  Ако отбележи гол в Катар, той ще бъде първият играч, който прави това на пет световни първенства .

Тази група се счита за една от най-лесните в турнира,  група H  се състои от Гана, Южна Корея, Португалия и Уругвай. Португалия спечели  Евро 2016  , побеждавайки Франция с малка разлика (1-0), пътят на  Селесао  до Катар не беше лесен. Ще намери ли старши треньорът  Фернандо Сантос  начин да се откъсне от «по-стария» си отбор?

Уругвай  спечели Световната купа два пъти  , но последните победи бяха преди 72 и 92 години (1930 и 1950)!  Но те победиха Португалия в Русия през 2018 г., преди да загубят от победителя на Световното първенство през 2018 г. Франция на  четвъртфиналите  .

Луис Суарес, вратарят Фернандо Муслера, нападателят Единсон Кавани и защитникът Диего Годин, както и много бъдещи играчи, водени от звездата на Реал Мадрид Валверде, ще бъдат част от отбора на УРУГВАЙ и играчи, които да наблюдавате.

График Португалия срещу Уругвай

В  Португалия мачът ще бъде в 19:00 часа . От своя страна в Уругвай ще бъде в 16:00ч.

График Португалия срещу Уругвай

Световната купа ще се излъчва в Бразилия  чрез стрийминг на Globoplay . В Португалия игрите ще се излъчват по  RTP Esporte . 

Според  списъка с канали  за мача на Уругвай  , трябва да  го видим на живо в Уругвай по  ANTEL, Channel 4, Channel 10, Teledoce, TyC Sports .

Вижте НА ЖИВО Португалия срещу Уругвай

Тези мачове могат да се видят онлайн на различните  уеб платформи  на вече споменатите по-горе канали.

В Корея емоциите, свързани със  Световното първенство в Катар  , ще бъдат достъпни чрез  RTS  . Както и на уебсайта и на мобилното приложение и Smart TV, ще можете да гледате всичките 64 мача на живо . Зад микрофоните ще седнат опитни коментатори.

Минута по минута

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻