Полша срещу Саудитска Арабия: програма, канал, гледане на живо, минута по минута

Поляците  ще се изправят срещу зелените соколи на Саудитска Арабия  в мач от група C на 26 ноември от 14:00 CST (13:00 британско време). 

Това е интересен мач и се откроява, че не е първият път, когато двете страни се изправят една срещу друга; те са се срещали четири пъти в миналото само по време на приятелски мачове .

За да се откроим от отбора на Полша, имаме полския нападател Роберт Левандовски  , който в квалификационните мачове беше голмайстор (9 гола) и лидер по асистенции (4 асистенции). Полша също имаше четири чисти мрежи през тази част .

Саудитска Арабия се нуждаеше от две групови фази, за да стигне до финала на Световното първенство. Но  Зелените соколи  завършиха пред Япония и Австралия.

⚽️Полша срещу Саудитска Арабия

Очаква се поляците да   доминират в този мач, след като се сблъскаха с много по-силна опозиция в мачовете, водещи до този. Саудитците обаче   определено не изостават по отношение на уменията и не бива да се подценяват.

Полша стана  трета  на Световното първенство преди това два пъти, докато най-добрият рекорд на Саудитска Арабия беше достигане до  осминафиналите  веднъж.

Мачовете от група C на Световното първенство 2022 ни отвеждат до срещата между Biało-czerwoni и Green Falcons. Както винаги, съветите и коефициентите за залагане на Полша срещу Саудитска Арабия предоставят цялата необходима и полезна информация. 

Интересното е, че тези два отбора са се срещали четири пъти в миналото. Освен това всичките им мачове бяха част от приятелски международни състезания. Рохибланкос и зелените никога не са се изправяли един срещу друг в състезание от Световната купа преди. 

🕘График Полша срещу Саудитска Арабия

В  Полша мачът ще е от 14:00 ч.  местно време. От негова страна в  Саудитска Арабия ще е в 16:00ч .

📺Канал, който предава Полша срещу Саудитска Арабия

В Полша емоциите, свързани със Световното първенство в Катар, ще бъдат достъпни чрез Telewizja Polska. Както и на уебсайта TVPSPORT.PL и на мобилното приложение и Smart TV, ще можете да гледате всички 64 мача на живо, включително, разбира се, битките на поляците  . Зад микрофоните ще седнат опитни коментатори. 

Може да ви заинтересува:  Канали, които излъчват Световната купа

В  Саудитска Арабия  ще можем да видим мача по каналите на  групата Qatar beIN Sports , която  е ексклузивен оператор на Световната купа през 2022 г. В допълнение към сателитното предаване, катарската мрежа позволява на своите последователи да гледат събития, излъчвани по своите цифрови екрани, като се абонирате за услугата beIN Connect.

Гледайте Полша срещу Саудитска Арабия  НА ЖИВО и ДИРЕКТНО онлайн

Този мач между  Полша срещу Саудитска Арабия  може да се гледа онлайн чрез различните  уеб платформи  на вече изброените по-горе канали.

Минута по минута

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻