Мексико срещу Полша: програма, канал, гледане на живо, минута по минута

Мексико срещу Полша, друг мач, който принадлежи към група C, където има още Саудитска Арабия и Аржентина. Световното първенство по футбол започва на 21 ноември. Финалът е на 18 декември.

Могат ли Лионел Меси и La Albiceleste да влязат в осминафиналите? Или може би Мексико и Полша ще ги натиснат докрай? Що се отнася до Саудитска Арабия, те изостанаха в класирането, така че можем ли да очакваме повече от тях на това световно първенство?

Националният отбор на Мексико ще изиграе четири приятелски срещи преди големия мач срещу Полша. В една от приятелските срещи съперник на «Ел Три» ще бъде Швеция.

Мексико има доста обширен календар от приятелски срещи преди Световното първенство. Те ще се изправят срещу Парагвай на 1 септември, а два сблъсъка са планирани за края на този месец, с Перу (24 септември) и Колумбия (27 септември). Те ще се проведат в САЩ, съответно в Пасадена и Санта Клара.

Мексиканците ще играят срещу Швеция шест дни преди първото си световно първенство, на което съперник на «Ел Три» ще бъдат поляците.

От своя страна воденият от Чеслав Михниевич полски национален отбор има съвсем различен календар, тъй като през септември ще се играе залогът. Те ще се изправят срещу Холандия (22.09) и Уелс (25.09) в Лигата на нациите.

През ноември ще се играе спаринг, който ще бъде генерална репетиция преди турнира в Катар. Все още не се знае кой ще бъде съперник на нашите.

🕗Програма Мексико срещу Полша

В Мексико мачът ще е от 10 часа сутринта. От негова страна в Полша това ще е от 18:00ч.

📺 Канал, който излъчва на живо Мексико срещу Полша

Според списъка с канали ще можем да гледаме мача между Мексико и Полша на живо по Televisa и в Полша по TVP.

📢Гледайте Мексико срещу Полша на живо и директно онлайн

Тези мачове могат да се гледат онлайн чрез различните уеб платформи на Televisa, а също и по TV Azteca.

В Полша емоциите, свързани със Световното първенство в Катар, ще бъдат достъпни чрез Telewizja Polska. Както и на уебсайта TVPSPORT.PL и на мобилното приложение и Smart TV, ще можете да гледате на живо всичките 64 мача, включително, разбира се, битките на поляците. Зад микрофоните ще седнат опитни коментатори.

⏳Минута по минута

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻