Мароко срещу Хърватия: програма, канал, гледане на живо, минута по минута

Хърватия ще се изправи срещу Мароко в първия кръг от груповата фаза на Световното първенство в Катар 2022, датата е сряда, двадесет и трети ноември 2022 г. Този мач се играе на стадион Ал Байт.

Преди този мач Мароко ще изиграе две приятелски срещи в Испания, срещу Чили в Барселона на 23 септември и Парагвай в Севиля на 27 септември, съобщи Мароканската футболна федерация.

Отборът на Мароко, известен като „Лъвовете на Атласа“, влезе в Световната купа 2022, след като елиминира Демократична република Конго във вътрешния плейофен мач, представен от Африканските квалификации. Водените от eDT Вахид Халилходжич ще се изправят пред шестата си Световна купа, като това е второ поредно участие, чийто най-добър резултат е осминафиналите в Мексико през 1986 г.

Корацията, известният като «Ватрени», пристига силен и винаги е един от онези отбори, които могат да изненадат добре, както беше в Русия, където успяха да бъдат финалисти.

🕗Програма Мароко срещу Хърватия

В Мароко мачът ще е в 11 сутринта. От негова страна в Хърватия това ще бъде в 12 часа на обяд.

📺 Канал, който излъчва на живо Мароко срещу Хърватия

Според списъка с канали, ще можем да видим мача Мароко срещу Хърватия на живо в Мароко по beIN Sports. В Хърватия HRT се съгласи да разпространи мачовете от Световната купа в Катар за цялата страна.

👇Гледайте Мароко срещу Хърватия на живо и директно онлайн

Тези мачове могат да се гледат онлайн чрез различните уеб платформи на канала beIN Sports в Мароко.

В Хърватия емоциите, свързани със Световното първенство в Катар, ще бъдат достъпни чрез HRT. Освен в сайта и в мобилното приложение и Smart TV, ще можете да гледате на живо всичките 64 мача, включително, разбира се, битките на хърватите на световното първенство. Зад микрофоните ще седнат опитни коментатори.

⏳Минута по минута

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻