Испания срещу Германия: програма, канал, гледане на живо, минута по минута

Германия срещу Испания е вторият мач от група E. Отличен мач на живо, който ви оставяме от Mundialdeqatar.net, за да можете да намерите графика, канала и къде да гледате на живо.

Чували ли сте за футболния термин „група на смъртта“? Това основно означава, че една група се състои от четири отбора, които е трудно да бъдат победени на световно първенство.

Германия и Испания бяха двете силни страни, включени в група E, като хората веднага я нарекоха «групата на смъртта». Япония и Коста Рика са в същата група.

⚽Испания срещу Германия

Испания просто беше най-добрият отбор в света, но от 2008 г. до 2012 г. Силата може да се е променила малко през последните години, но възраждането може да се очертава. Две европейски първенства и Световната купа се проведоха във време, когато клубовете от LaLiga доминираха в европейския футбол. На Евро 2020 те бяха победени само от италиански отбор с дузпи, след като бяха по-добрият отбор през по-голямата част от 120-те минути.

Загубата от Франция във финала на Лигата на нациите може да покаже, че те не могат да пресекат финалната линия, както преди. Въпреки това, с тийнейджъра Педри, който помага на феновете на Барселона да забравят за Лионел Меси, може би той може да направи същото и да вдъхнови испанските фенове, които с умиление си спомнят онези златни години.

Германия отива в Катар без тази аура на непобедимост, с която са свикнали. Те бяха елиминирани преди четири години в Русия в груповата фаза и претърпяха преждевременно отпадане от Евро 2020 след загуба от Англия.

Това поражение сложи край на 15-годишното управление на Йоаким Лоу.

Новият мениджър Ханси Флик го замени през август 2021 г. Бившият мениджър на Байерн Мюнхен спечели требъл с германския гранд през 2020 г., включително финала на Шампионската лига, който беше отложен поради пандемията от Covid-19.

seleccion alemania mundial de qatar

🕗 Време Испания срещу Германия

В Испания мачът ще е от 21:00 часа. От своя страна в Германия той ще бъде в 21:00ч.

📺 Канал, който излъчва на живо Испания срещу Германия

Според списъка с канали ще можем да видим мача между Испания и Германия на живо за цяла Испания чрез RTVE след постигане на споразумение с Mediapro. В Германия ARD и ZDF се споразумяха да разпределят мачовете от Световната купа в Катар за цяла Германия.

📢Гледайте Испания срещу Германия на живо и директно онлайн

Тези мачове могат да се видят онлайн чрез различните уеб платформи на RTVE в Испания.

В Германия емоциите, свързани със Световното първенство в Катар, ще бъдат достъпни чрез ARD и ZDF. Освен в сайта и в мобилното приложение и Smart TV, ще можете да гледате на живо всичките 64 мача, включително, разбира се, битките на германците. Зад микрофоните ще седнат опитни коментатори.

⏳Минута по минута

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻