Гледайте Уелс срещу Англия НА ЖИВО: Канал, минута по минута

Уелс и Англия ще бъдат много добър мач за завършване на груповата фаза на дата 3 от група B.

На Уелс му бяха нужни  64 години  , за да се класира отново за Световното първенство, след като победи с малко Украйна в Кардиф с резултат 1-0. 

Уелс завърши наравно 1-1 срещу САЩ. ъъъ в откриващия си мач . И те са фаворити за спечелване на втория си мач срещу Иран, който играе първия си мач срещу Англия.

Уелс има добри шансове да достигне до следващия етап на турнира, но за да го направят, те трябва да спечелят срещу Отбор Мели. Въпреки че Бейл не направи добър сезон, той все още е най-добрият играч за уелския отбор. Той обича да играе за драконите и винаги дава всичко от себе си, когато играе за националния отбор. Самото му присъствие подобрява коефициентите за залагане на Уелс срещу Иран за европейския отбор.

Няма много какво да се каже за отбора на Англия, само това, което вече знаем, че той е известен с класическата си игра. Гарет Саутгейт и отборът на Трите лъва е фаворит по име за спечелване на този мач, но ще разберем само като гледаме мача на живо онлайн.

Англия остана непобедена в своята квалификационна кампания за Световното първенство, удължавайки серията си без загуба в квалификациите за Световното първенство до 31 мача. 

След като спечели група I на УЕФА, страната се класира за Световното първенство. Иран е номер 20 в света и все още не е играл мач на това ниво, но има впечатляващо начало като велика нация. футбол, като се класира за световното първенство през 2018 г.

▶️Гледайте Уелс срещу Англия НА ЖИВО онлайн

Световното  първенство през 2022 г.  ще се излъчва в Обединеното кралство в резултат на скорошно споразумение между BBC и FIFA. Това ново споразумение, което е ко

Вижте ITV НА ЖИВО онлайн :  https://www.itv.com/

В  Съединените щати Fox  Sports и Telemundo ще излъчват Световното първенство по футбол през 2022 г. съответно на английски и испански.

Гледайте Fox Sport онлайн :  www.foxsports.com

📺Канал

В  Съединените щати играта  може да се гледа по Fox Sports. Те ще излъчват всички мачове. Необходим е абонамент за Fubo, за да гледате състезанието в реално време. Месечната такса на Fubo ще бъде $64,99. Зрителите могат да гледат предаването на живо на мача на Sling, абонаментът за който струва $35 на месец. 

В  Англия има много възможности да гледате  Световното първенство  по футбол през 2022 г. на вашия телевизор. BBC  си запази правото да покаже  мача Англия срещу Иран по телевизията за футболни фенове от   цялата страна. Ако искате да гледате предаването на живо, можете да се абонирате за  BBC Iplayer . ITV  също ще излъчи мача в Англия. Като се абонирате за тези канали, можете да се насладите на всички мачове от Световната купа

⏳МИНУТА ПО МИНУТА

Най-доброто от всичко е да следите минута по минута НА ЖИВО какво се случва в играта . Разберете всичко с най -новите туитове и още…

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻