Вижте Аржентина срещу Полша НА ЖИВО: Канал и минута по минута

Последният мач на отбора на Аржентина е срещу Полша. Ако търсите Канала, как да гледате НА ЖИВО и МИНУТА ПО МИНУТА ОНЛАЙН, казвам ви, че сте на правилното място. Оставяме ви цялата информация по-долу.

Гледайте Аржентина срещу Полша НА ЖИВО онлайн👇

Аржентина срещу Полша несъмнено ще бъде вълнуващ мач. Мачът ще започне в 14:00 US EST (19:00 GMT UK, 22:00 местно време) на стадион 974 в Катар следващата сряда, 30 ноември.

Това се счита за квалификационен мач от група C с огромни последици и за двете страни. 

Но  натискът за представяне  може да е по-силен от страна на  Лионел Меси  . Може ли Полша да победи Аржентина? Отговорът ще дойде през последния ден от група C.

Аржентина ще бъде фаворит  за спечелването на тази група, докато Саудитска Арабия, Полша и Мексико се очаква да се борят за второто място, синоним на трудна квалификация за осминафиналите за всички отбори.

 Мексико изравни срещу Полша, чийто резултат остави групата доста сложна за всички отбори, особено за Полша и Мексико, които се изправиха срещу аржентински отбор, нетърпелив да се класира и да спечели ДА ИЛИ ДА.

Czesław Michniewicz  проправи пътя си към това Световно първенство с победа с 2-0 срещу  Швеция  в плейофите. Поляците са стигали до голямата сцена три пъти преди, през 2002, 2006 и 2018 г. Но те никога не са се класирали за фазата на елиминациите и се надяват тази година да разчупи това проклятие. Въоръжени с нападател от световна класа, който наскоро се премести от Байерн Мюнхен във ФК Барселона,  Робърт Левандовски  , те просто може да имат това, което е необходимо този път.

Роберт Левандовски  е едва година по-млад (  34  ) от Лионел Меси. Двете  застаряващи суперзвезди със  сигурност ще привлекат тълпи на стадион 974 в Катар, както и фенове по целия свят пред телевизорите си. Левандовски е вкарал общо  75 гола в 130 мача  за своите национални отбори и би искал да вкара още един или два срещу Аржентина. През сезон 2021-22 „RL“ вкара 35 гола за бившия си отбор  Байерн Мюнхен  и още 13 гола по време на Шампионската лига. .

🕘Програма Аржентина срещу Полша

В  Аржентина мачът ще бъде в 16:00 ч.  местно време. От своя страна в  Мексико ще е в 20:00ч .

📺Канал, който предава Аржентина срещу Полша

В  Аржентина  можем да го видим  на живо по TYC SPORT  и по Live Public TV.

В останалия свят мачът Аржентина срещу Мексико се излъчва по тези канали .

▶️Вижте Аржентина срещу Полша  НА ЖИВО и ДИРЕКТНО онлайн

Тези мачове могат да се гледат онлайн на различните  уеб платформи на TYC Sport и Public TV . В Арабия ще можем да го видим  чрез beIN Connetc  , че ако сме абонирани, ще можем да го видим онлайн.

🕘Минута по минута

Не забравяйте, че можете да следите и да виждате какво се случва минута по минута онлайн между Аржентина и Полша.👇

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻