Белгия срещу Канада: програма, канал, гледане на живо, минута по минута

Белгия срещу Канада е квалификационен мач от група F, който ще започне в сряда, 23 ноември 2022 г. в 14:00 ч. US EST, 19:00 ч. GMT и 22:00 ч. местно време. Мачът ще се играе на стадион «Ахмад Бин Али» в Катар.

⚽Белгия срещу Канада

И двата отбора пристигат мотивирани, но ако се базираме на селекции и история, имаме, че този с най-малък шанс за преминаване към следващия етап е заключен. В тази група са още Хърватия и Мароко. Трябва да запомните, че отборът на Северна Америка идва от побеждаването на Мексико и Съединените щати, така че може да направи добра изненада в тази игра.

Досега отборът на Белгия беше доста разочароващ в големите турнири, когато става дума за „спечелване на всичко“. Но този път може да е различна история. Белгия напредва до полуфинал на Световното първенство по футбол през 2018 г. (най-голямото им международно постижение до момента), преди да загуби от Франция, като френският отбор спечели последното Световно първенство.

Белгия има един от най-добрите халфове в света, Кевин Де Бройне от Манчестър Сити, който ще ръководи враждебните действия между Белгия и Канада, заедно със звездата на Реал Мадрид и капитан на отбора Еден Азар. Отборът на Азар Говорейки за печелившите сезони, след като спечели Шампионската лига и Ла Лига, c на Реал Мадрид е капитан на белгийския отбор. Съотборникът на Азар, Тибо Куртоа, е един от най-добрите вратари на това Световно първенство и спечели трофея «Златна ръкавица» през 2018 г. Той също може да направи голяма разлика със своите 44% чисти мрежи.

Канадците, от друга страна, могат да се похвалят с някои много обещаващи млади играчи, като 22-годишния Джонатан Дейвид, който играе като нападател за клуба от Лига 1 Лил във Франция. 23-годишният Таджон Бюканън играе като крило за Клуб Брюж.

🕗Програма Белгия срещу Канада

В Белгия мачът ще е от 21:00 часа. От своя страна в Канада ще бъде в 15:00ч.

📺 Канал, който излъчва на живо Белгия срещу Канада

Според списъка с канали, ще можем да видим мача Белгия срещу Канада на живо в Белгия по RTBF, VRT. В Канада CTV TSN се съгласи да разпространи мачовете от Световната купа в Катар за цялата страна.

✔Гледайте Белгия срещу Канада на живо и директно онлайн

Тези мачове могат да се гледат онлайн чрез различните уеб платформи на канала RTBF, VRT в Белгия.

В Канада емоциите, свързани със Световното първенство в Катар, ще бъдат достъпни чрез CTV TSN. Както и в сайта и в мобилното приложение и Smart TV, ще можете да гледате на живо всичките 64 мача. Зад микрофоните ще седнат опитни коментатори.

⏳Минута по минута

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻