Аржентина срещу Мексико: програма, канал, гледане на живо, минута по минута

Без съмнение, това ще бъде  един от най-вълнуващите мачове  за гледане в група C на СВЕТОВНОТО първенство,  Аржентина срещу Мексико , като това е вторият мач и за двата отбора.

Мачът е насрочен за  събота, 26 ноември, от 14:00 ч. US EST, 19:00 ч. GMT UK и 22:00 ч. местно време  .

Той ще се играе на стадион Лусаил в Катар . Аржентинците се стремят да надградят върху силно представяне на  Копа Америка (те го спечелиха през 2021 г.) и… това може да  е последният танц  на Лионел Меси  на сцената на Световното първенство, турнир, който той никога не е печелил.

Аржентина  пристига много мотивирана във втория мач от Световното първенство в Катар през 2022 г. Аржентина срещу Мексико ще можем да го видим на живо по TYC SPORT и Public TV. Докато Испания ще види срещата чрез TVE и Teledeporte .

Тата Мартино  ръководи отбора на Мексико и познава добре аржентинците . Въпреки това Мексико не е побеждавало Аржентина от победата си с 1-0 на Копа Америка през 2004 г. Аржентина спечели две световни титли през 1978 г. и 1986 г. И двата отбора са класирани в топ 10 от ФИФА: №4 за Аржентина и №9 за Мексико.

Мексико завърши на второ място по време на квалификационния етап на  КОНКАКАФ. Ветераните от неговия отбор, вратарят  Гийермо Очоа  (36) и капитанът и халф на Реал Бетис от Ла Лига  Андрес Гуардадо  (35), ще се насладят на голямата сцена за последен път заедно с  Лионел Меси  от Ла Албиселесте. «La Selección» наскоро победи Италия с резултат 3-0 и изглеждат толкова готови, колкото могат да бъдат.

Известен с богатите си футболни традиции, Аржентина е един от най-добрите национални футболни отбори в света . Това не е изненадващо, като се има предвид популярността на футболните игри в Латинска Америка.

Като цяло синьо-белите се представиха много добре по време на световните квалификации. Те изиграха 17 мача, спечелиха 11 и направиха шест равенства. Освен това те отбелязаха 27 гола и допуснаха само осем. Изненадващо тяхната легенда Лионел Меси бе голмайстор със седем попадения. Той беше придружен от Лаутаро Мартинес, който отбеляза същия брой голове.

По подобен начин Ел Три беше много успешен по време на квалификациите за Световната купа. Те спечелиха същия брой точки като Канада, която беше най-високо класираният отбор в квалификациите. По-точно, единствената разлика между Канада и Мексико беше головата разлика.

Интересното е, че Бяло-Сините се изправиха срещу Трикольорите 17 пъти. В по-голямата си част най-успешни бяха аржентинците. 

⚽️Играчите, които трябва да следваме в МЕКСИКО и АРЖЕНТИНА

За Мексико  : нападател  Раул Хименес  (Уулвърхемптън),  Андрес Гуардадо  (Реал Бетис),  Едсон Алварес  (Аякс), централен защитник  Ектор Морено  (4-то участие на Световно първенство) и вратар  Гилермо Очоа  (5-то участие на Световно първенство). Свят).

За Аржентина  :  Лионел Меси  , разбира се. Световната купа е един от редките трофеи, които липсват в кариерата му. Лаутуро Мартинес  (Интер Милано),  Анхел ди Мария  (Ювентус де Торино),  Джовани Ло Селсо  (Виляреал) и вратарят на Астън Вила  Емилиано Мартинес  .

🔮ПРОГНОЗА ЗА АРЖЕНТИНА СРЕЩУ МЕКСИКО

Говорейки за нашите коефициенти и прогнози за Аржентина срещу Мексико, можем да посочим важността на традицията.

Тоест аржентинският отбор е по-успешен по отношение на мачове и директни състезания като цяло. По изключение Мексико има само две победи срещу синьо-белите. Поради това нашата прогноза за Аржентина срещу Мексико клони повече към победата на Аржентина.

Цялата информация, спомената по-горе, прави шансовете Аржентина да победи Мексико доста ниски. За да подправят нещата, феновете могат да проверят коефициентите за Аржентина срещу Мексико и нечестите опции за залагане.

В допълнение към това е важно да се каже, че аржентинците имат много повече суперзвезди в отбора си. По-специално, някои от най-добрите играчи са Лионел Меси, Анхел Ди Мария, Мартинес Лаутаро, Пауло Дибала и др. Все пак смятаме, че има много възможности за Мексико да изненада своите фенове и експерти по залагане.

🕘График Аржентина срещу Мексико

В  Аргентинна мачът ще е от 16:00 ч.  местно време. От негова страна в  Мексико това ще е в 13: 00ч .

📺Канал, който предава Аржентина срещу Мексико

В  Мексико  има много начини да гледате различните мачове от Световната купа, като  Sky Sports (64 мача) TUDN/TV Azteca (32 мача) Vix+ (8 мача)

В  Аржентина  можем да го видим  на живо по TYC SPORT  и по Direct Public TV.

В останалия свят мачът Аржентина срещу Саудитска Арабия се излъчва по тези канали .

▶️Вижте Аржентина срещу Мексико  НА ЖИВО и ДИРЕКТНО онлайн

Тези мачове могат да се гледат онлайн чрез различните  уеб платформи на TYC Sport и Public TV . В Арабия ще можем да го видим  чрез beIN Connetc  , че ако сме абонирани, ще можем да го видим онлайн.

Минута по минута

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻