7 kuriositeter ved VM i Qatar 2022

2022 FIFA World Cup er planlagt til at være den 22. udgave af FIFA World Cup-konkurrencen, det kvartårige internationale mesterskab i fodbold for mænd, der konkurreres af landsholdene i FIFA’s medlemsforeninger.

Det er planlagt til at blive afholdt i Qatar fra 21. november til 18. december 2022 . Dette vil være det første verdensmesterskab, der afholdes i et arabisk mellemøstligt land, og det vil være det andet verdensmesterskab, der udelukkende afholdes i Asien.

Alle spekulationer, korruptionsskandaler og sager, det arabiske land er allerede i fuld forberedelse til turneringen, som i dets omfang og organisatoriske aspekter i det mindste delvist kan overgå de sidste VM-spil i Den Russiske Føderation.

Der er meget at glæde sig til ved næste verdensmesterskab i Qatar. Så hvis du er en fodboldfan, der er klar til at heppe på dit yndlingshold i denne fantastiske begivenhed, har vi samlet en opsummering af 7 vigtige ting og fakta, du skal vide om det kommende verdensmesterskab .

1. Det bliver det første VM i vinter, der afholdes

FIFA World Cup Qatar 2022™ bliver det første vinter-VM i historien, og vil finde sted fra november til december , det er næsten jul , når finalen spilles.

Da alle verdensmesterskaberne normalt spilles i juni og juli, er det stadig ikke helt klart, hvordan dette vil påvirke klubsæsoner rundt omkring i verden, men vejret i november og december vil være fantastisk i Qatar.

2. Qatar har 8 stadioner, det færreste antal stadioner i historien

En anden interessant kendsgerning om det næste verdensmesterskab i Qatar er antallet af spillesteder. Qatar har kun stillet otte stadioner op til at være vært for FIFA 2022 , hvilket er det laveste antal spillesteder for verdensmesterskabet i de seneste år .

8 stadioner i fem byer vil være vært for VM-kampene i 2022.

For at slå varmen har qatarierne lovet at udstyre stadioner med luftkølesystemer, der ikke holder temperaturen højere end 27 grader Celsius.

Det største af stadionerne, Lusail Aykonik Stadium , har plads til 86.000 og vil være vært for VM-finalen i 2022 den 18. december 2022.

3. FIFA 2022-logoet repræsenterer uendelighed og harmoni

Kilde: Logowik

VM-logoet 2022 er et bånd, der symboliserer uendelighed og harmoni, såvel som klitternes form. Båndet har traditionelle arabiske designs.

I logoet kan du se tallene 2 og 0 (tilknyttet årstal for begivenheden). Han er afbildet i farverne fra Qatars flag og traditionelt hvidt arabisk tøj. Qatar 2022 er skrevet med gammel arabisk skrift.

4. FIFA 2022 bliver det dyreste VM i historien

Som anslået bruger Qatar hele 200 milliarder dollars på infrastrukturprojekter, herunder bygning af stadioner, veje, hoteller osv.

Dette vil gøre Qatar FIFA World Cup til en af de dyreste verdensmesterskaber i spillets historie . Og Qatar efterlader ingen sten for at sikre en livlig oplevelse for fans.

5. Der vil ikke blive serveret alkohol på stadionerne under kampe

Der vil ikke blive serveret alkohol på stadionerne under 2022 FIFA World Cup . Som et islamisk land har Qatar strenge love mod at importere eller indtage alkohol på offentlige steder.

Faktisk, hvis du bliver taget i at drikke alkohol på gaden, kan konsekvenserne være alvorlige.

I anledning af VM vil der dog være specifikke etablissementer indrettet som fanzoner, hvor der serveres alkohol til fans sammen med andre autoriserede hoteller og restauranter.

6. VM i 2022 bliver det mest gåbare VM i historien

Det er officielt sat til at blive den mest omskiftelige verdensmesterskab nogensinde i betragtning af Qatars størrelse og placering.

Det fascinerende er, at Doha-metroforbindelsen forbinder alle verdensmesterskaberne.

Doha-metroen vil spille en vigtig rolle, når verdensmesterskabet starter i landet.

Det anslås, at metroforbindelsen ville transportere tæt på en million mennesker under VM i Qatar . Som eksperter mener, kan tallet endda være højere end nogensinde og ville være en ny rekord.

7. FIFA 2022 bliver det første CO2-neutrale VM i historien

For at opnå et CO2-neutralt FIFA World Cup skal alle infrastrukturprojekter, inklusive de otte stadioner, hvor der spilles kampe, opfylde strenge bæredygtighedsstandarder .

Da flyrejser er kendt som en af de største kilder til kulstofemissioner i verden, vil Qatar-turneringen hjælpe med at eliminere CO2-fodaftrykket fra indenlandske flyrejser, som fans, spillere og embedsmænd måtte tage for at deltage i kampe fra tidligere VM. blev afholdt i forskellige byer.

Den øverste komité for levering og arv har også arbejdet med hotelindustrien i Qatar for at tilskynde til grønne praksisser for at reducere CO2-emissioner fra hotelophold.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvornår starter 2022 FIFA World Cup?

VM 2022 ville starte den 21. november 2021 og slutte med finalen planlagt til den 18. december 2021.

2. Hvor finder VM 2022 sted?

Qatar vil være vært for verdens største sportsbegivenhed. Landet på den arabiske halvø er hjemsted for cirka 2,8 millioner mennesker. Hovedstaden, Doha, vil være vært for legene, ligesom fire andre byer: Al Khor, Al Rayyan, Al Wakrah og Lusail.

3. Hvad er de bedste steder at besøge i Qatar under FIFA World Cup?

Her er nogle af de bedste steder at udforske i Qatar, når du kommer til det kommende 2022 FIFA World Cup: Souq Waqif, National Museum of Qatar, Museum of Islamic Art, Katara Cultural Village, Banana Island, Purple Island, Al Thakira Nature Reserve, etc. .

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻