USA vs Wales: Schema, kanal, se live

USA börjar sin väg till VM i sin första match i grupp B i VM 2022 när man möter Wales. Datumet är nästa 21 november. Här hittar du scheman, kanaler och hur du tittar live.

USA måste sluta etta eller tvåa i sin världscupgrupp B för att gå vidare till andra omgången.

⚽ USA VS WALES

England förväntas vinna gruppen, men USA, som andraseed, skulle verkligen förvänta sig att vara inne med ett gott rop om att ta andraplatsen. Låt oss föreställa oss att de gjorde det, hur deras väg till finalen skulle bli…

USA kommer redan att förbereda sig för sin första match, vilket förståeligt nog kommer att vara mycket avgörande i deras strävan att gå vidare till nästa omgång, eftersom det historiskt sett har angett tonen för dem i tidigare VM. Sedan 1990 har USA vunnit eller oavgjort sin öppningsmatch och sedan kvalificerat sig till utslagsstadiet.

Å andra sidan, under de tre gånger USMNT har förlorat sin första match i tidigare världscuper, har det misslyckats med att ta sig ur gruppen. Efter att ha ställts mot Wales kommer gruppen som leds av Gregg Berhalter att spela mot England innan den stänger scenen med en omtvistad match mot Iran.

Wales kommer att resa till Qatar i november för VM 2022, 64 år sedan de senast deltog i tävlingen.

Efter två på varandra följande EM har stjärnorna i den gyllene generationen åstadkommit samma sak som i internationell fotboll och har säkrat sin plats i historieböckerna en gång för alla.

Så vad förväntar sig laget, och Red Wall-fansen, vid turneringen i Qatar?

Och vad är förhoppningarna för själva tävlingen? Visst kommer vi aldrig att få se en sommar som EM 2016, eller hur?

Det är ett land som är hälften så stort som Wales, och fyra av stadionerna som används ligger runt huvudstaden Doha.

Eftersom Wales gruppspelsmatcher kommer att spelas den 21, 25 och 29 november betyder det att de är en del av turneringens öppningsdag.

Alla deras gruppmatcher kommer att spelas på Ahmad bin Ali Stadium i Al Rayyan, som är hem för nästan 45 000 fans.

🕗 Tid USA vs Wales

Den matchen börjar klockan 20:00 CET (Central European Time).

📺 Kanal som sänder USA vs Wales

ANVÄNDNINGAR:

I USA finns det många alternativ för att se fotbolls-VM 2022 på din tv. Men FOX SPORT har förbehållit sig rätten att visa matchen USA vs Gagles på tv för fotbollsfans över hela landet.

WELSH:

I Wales kommer den att finnas tillgänglig på beIN sports. Så för att se evenemanget på din TV behöver du en satellit-TV-anslutning till kanalen på din box.

✔ Se USA vs Wales LIVE och DIRECT Online

I USA kan England vs Iran ses på Fox Sports. De kommer att sända alla matcher. Ett Fubo-abonnemang krävs för att se tävlingen i realtid. Fubo månadsavgift kommer att vara $64,99. Tittarna kan streama spelet live på Sling, vilket kostar $35 per månad att prenumerera på.

Matchen kommer att sändas av BBC i Storbritannien. BBC IPlayer stöder nu livestreaming. På SBS hemsida kommer australiensarna att kunna se matchen mellan Qatar och Ecuador. I Kanada kommer tävlingen att sändas på TSN och RDS.

Vi kommer att uppdatera med dagarnas gång där de kommer att sändas LIVE och DIREKT i de olika VM-matcherna i alla länder.

⏳Minut för minut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻