Argentinië versus Saoedi-Arabië, schema, kanaal, live kijken, minuut voor minuut

Het Argentijnse voetbalteam begint op 22 november aan de WK- campagne van 2022 tegen Saoedi-Arabië in de eerste ronde van de groepsfase. Ontdek hieronder waar je deze game LIVE online kunt bekijken!

Argentinië vs Saoedi-Arabië deze dinsdag om 7 uur in ALLE ARGENTINIË LIVE ONLINE op TYC SPORT.

⚽️⚽️Argentinië vs Saoedi-Arabië

Argentinië arriveert zeer gemotiveerd bij deze eerste wedstrijd van het WK 2022 in Qatar. Deze wedstrijd wordt gespeeld op 22 november in Iconic Stadium. We zullen deze wedstrijd in Argentinië live kunnen volgen op TYC SPORT en TV Publica. Terwijl Spanje de wedstrijd via TVE en Teledeporte zal zien

Na de loting die begin april plaatsvond, bleef Argentinië steken in Groep C van het WK 2022. Naast Saoedi-Arabië, de debuutrivaal, zijn er de teams uit Mexico en Polen, teams die zich ook ambiëren om zich te kwalificeren voor de volgende fase van het toernooi.

Het Argentijnse team komt van het winnen van de Finalissima tegen Italië en na het spelen van een epische vriendschappelijke wedstrijd waarin ze met 5-0 wonnen met alle goals van Messi.

Het Argentijnse team dat bekend staat als La Scaloneta heeft op dit moment geen officiële vriendschappelijke wedstrijd, maar de verwachting is dat ze Brazilië zullen ontmoeten in de wedstrijd die was uitgesteld in de kwalificatiewedstrijden.

Saoedi-Arabië heeft van 17 tot 27 september een reeks vriendschappelijke wedstrijden, de fase van de voorbereidingsperiode van het Saoedische team op het WK vindt plaats, waarin het Saoedische team twee wedstrijden speelt, eerst tegen een team Ecuador Op 23 september in het «Nueva Condomina» -stadion, terwijl de tweede wedstrijd tegen het Amerikaanse nationale team zal zijn op de 27e van dezelfde maand.

De Saoedische Groenen zullen hun voorbereiding op het WK 2022 in Qatar in de derde fase volgend jaar november afronden in de Emiraten-stad Abu Dhabi, waar ze twee vriendschappelijke wedstrijden zullen spelen, waarvan de eerste tegen IJsland op 6 november, na 4 dagen. ontmoet PanamaAl zal het de laatste vriendschappelijke wedstrijd zijn voor het WK in Qatar 2022 tegen Kroatië op de 16e van dezelfde maand in de Saoedische hoofdstad Riyad.

La Albiceleste kwam uit een WK-warming-up vriendschappelijke wedstrijd en maakte indruk met een verpletterende 0:5 overwinning op de Verenigde Arabische Emiraten. Toegegeven, de rivaal was zwak, maar Scalloni, die zijn (bijna) sterkste opstelling presenteerde behalve Lautro Martines, haalde het meeste uit zijn drie aanvallende sterren, aangevoerd door Ángel Di María. De Juventus-speler, onlangs hersteld van de blessure die hij opliep tegen Maccabi Haifa in de Champions League, scoorde het eerste voor Julián Álvarez (17) en scoorde daarna een fraaie tweehonkslag (26 en 36). Messi zelf scoorde voor rust de vierde met een zeldzame rechterhand van Di María die een indrukwekkende start gaf in de 45 minuten die hij speelde.

Joaquín Correa scoorde de vijfde in de 60e minuut voor Argentinië. Messi, die voor zover ik me herinner ook tegen Auxerre speelde in de laatste competitiewedstrijd van Paris Saint-Germain, was een van de enige spelers die 90 minuten in deze wedstrijd speelde, ondanks de vrees voor een tragische blessure voorafgaand aan het grote toernooi. Hij heeft deze wedstrijd zeker doorstaan ​​en nu staat hij voor het echte werk: het laatste WK van zijn prachtige carrière .

🕘Schema Argentinië vs Saoedi-Arabië

We zullen de wedstrijd tussen Argentinië en Saoedi-Arabië om 7 uur ‘s ochtends kunnen zien, dit is de tijd voor heel Argentinië .

In Saudi – Arabië is de wedstrijdtijd om 13.00 uur .

📺Kanaal dat Argentinië versus Saoedi-Arabië uitzendt

In Saoedi-Arabië kunnen we de wedstrijd bekijken op de kanalen van de Qatari beIN Sports-groep , de exclusieve operator van het WK 2022. Naast satellietuitzendingen stelt het Qatar-netwerk zijn volgers in staat om evenementen te bekijken die worden uitgezonden op hun digitale schermen door u te abonneren op de beIN Connect-service.

In Argentinië kunnen we het live zien op TYC SPORT en op Live Public TV .

In de rest van de wereld wordt de wedstrijd Argentinië vs Saoedi-Arabië op deze kanalen uitgezonden.

✅Kijk Argentinië vs Saoedi-Arabië LIVE online

Deze wedstrijden zijn online te zien op de verschillende webplatforms van TYC Sport en Public TV .

In Arabië kunnen we het zien door beIN Connetc dat als we geabonneerd zijn, we het online kunnen zien.