japon vs costa rica e vivo

Japonya – Kosta Rika: Program, Kanal, CANLI İzle, Dakika Dakika

por

en

aponya’dan  Samurai Blue , 27 Kasım 2022 Pazar günü  Katar’daki Ahmad bin Ali Stadyumu’nda E Grubu’nun 3/3’üncü maç gününde   Kosta Rika’dan  Los Ticos ile karşılaşacak. 

Biraz tarih yaparsak, kafa kafaya son iki uluslararası maçı sırasıyla 3-0 (11 Eylül 2018) ve 1-3 (3 Haziran 2014) skorlarıyla kazanan Japonya’nın lehine olduğunu gördük. ). ), her ikisi de uluslararası dostluk maçlarında. Kosta Rika, Katar’daki bu Dünya Kupası’na katılmakta zorlandı.

Ayrıca, Japonya’nın   ilk eleme aşamasında  ezici bir çoğunlukla bu Dünya Kupası’na katılmaya hak kazandığını, toplam 46 gol  attığını, sadece 2 gol attığını ve eleme maçlarının %100’ünü kazandığını da not etmeliyiz.

 Japonlar , kendi gruplarında Suudi Arabistan’ın sadece bir puan gerisinde ikinci oldu . Kosta Rika’nın Dünya Kupası’na giden yolu kolay değildi. Son vuruşu yapmak için Yeni Zelanda’yı 1-0 sıkıştırdılar.

Hem Japonya hem de Kosta Rika, eski Dünya Kupası galipleri Almanya ve İspanya’nın da yer aldığı bir Grupta çok zorlu şartlar ve rekabetle karşı karşıya. Bu nedenle, bu takımlar bu maçı kazanmak ve galibiyetle eş anlamlı olan kritik 3 puanı almak için aşırı baskı altında olacaklar .

En çok gol atan oyuncular  Takumi Minamino  ve  Yuya Osako  bu karşılaşmada beraberliği bozanlar olabilir. Ve Kosta Rika, bugüne kadar üç karşılaşmada Japonya’yı hiç yenemedi.

Hiç şüphesiz Japonya – Kosta Rika CANLI olarak izlenmeye değer bir maç olacaktır. Bu yüzden size TAKVİMİ bırakıyorum; KANAL VE CANLI NASIL GÖRÜLÜR. Dakika Dakikaya ek olarak.

🕘Japonya – Kosta Rika maç programı

Japonya’da  maç saati  yerel olarak 19:00’da olacak . Kosta Rika’daki kısmı  için saat 04.00’te olacak .

📺Japonya – Kosta Rika maçını yayınlayan kanal

Kosta Rika’da  Katar’daki Dünya  Kupası’nı iletmekten sorumlu kanal  Teletica  Television olacak .

Japonya’da   Dünya Kupası’nı dentsu inc. kanalıyla canlı ve  doğrudan görebiliriz .

Dünyanın geri kalanında Arjantin – Suudi Arabistan maçı bu  kanallarda yayınlanıyor .

▶️Japonya – Kosta Rika  CANLI ve DOĞRUDAN Online İzle

Japonya ile Kosta Rika arasındaki maçı yukarıda adı geçen kanallardan CANLI olarak izleyebileceğiz.

Bu, kanalların web sitelerinde ÇEVRİMİÇİ izleyebileceğimiz anlamına gelir, Kosta Rika’da web sitesi www.teletica.com .

Japonya’da ise online canlı yayından sorumlu Kanal ve web sitesi sırasıyla www.dentsu.co.jp’dir .

⏳Dakika dakika