japon vs costa rica e vivo

Япония срещу Коста Рика: програма, канал, гледайте НА ЖИВО, минута по минута

por

en

Samurai Blue  от Япония ще се изправи срещу  Los Ticos  от Коста Рика в неделя  , 27 ноември 2022 г.,  на стадион „Ахмад бин Али“ в Катар в мач 2 от 3 на  Група Е. 

Ако направим малко история, имаме, че един срещу друг е в полза на Япония, която спечели последните два международни мача със съответно 3-0 (11 септември 2018 г.) и 1-3 (3 юни 2014 г. ).), и двете по време на международни приятелски мачове. Коста Рика трудно се класира за това световно първенство в Катар.

Трябва също така да отбележим, че Япония се класира за това Световно първенство  с преобладаващо мнозинство  по време на първия квалификационен етап, като отбеляза общо  46 гола  , те отбелязаха само 2 пъти и спечелиха 100% от своите квалификационни мачове.

 Японците се класираха втори в своята група след Саудитска Арабия само с точка. Пътят на Коста Рика до световното не беше лесен. Те изстискаха Нова Зеландия с 1-0, за да направят финала.

Както Япония, така и Коста Рика са изправени пред много тежки шансове и конкуренция в група, която включва бившите победители на Световната купа Германия и Испания. Следователно тези отбори ще бъдат подложени на изключителен натиск да спечелят този мач и да осигурят решаващите 3 точки, синоним на победа.

Най-добрите голмайстори,  Такуми Минамино  и  Юя Осако  , може да са решаващите за равенство в тази среща. А Коста Рика никога не е побеждавал Япония в три срещи досега.

Без съмнение Япония срещу Коста Рика ще бъде мач, който си струва да се гледа НА ЖИВО. Затова ви оставям ГРАФИКА; КАНАЛ и КАК ДА ВИДЯ НА ЖИВО. В допълнение към минута по минута.

🕘График Япония срещу Коста Рика

В  Япония мачът ще бъде в 19:00 ч.  местно време. От своя страна в  Коста Рика ще бъде в 4 сутринта .

📺Канал, който излъчва Япония срещу Коста Рика

В  Коста Рика  каналът, отговарящ за предаването на Световната купа в Катар, ще бъде  Teletica  Television .

В  Япония  можем да гледаме Световната купа на живо и директно чрез предаването на  dentsu inc .

В останалия свят мачът Аржентина срещу Саудитска Арабия се излъчва по тези  канали .

▶️Гледайте Япония срещу Коста Рика  НА ЖИВО и ДИРЕКТНО онлайн

Ще можем да гледаме мача между Япония и Коста Рика НА ЖИВО по съответните канали, посочени по-горе.

Това означава, че на уебсайтовете на каналите можем да го гледаме ОНЛАЙН, в Коста Рика уебсайтът е www.teletica.com .

От своя страна в Япония каналът, който отговаря за излъчването на живо онлайн и съответно неговият уебсайт е www.dentsu.co.jp .

⏳Минута по минута