Error en la base de datos de WordPress: [Duplicate entry '0' for key 'PRIMARY']
INSERT INTO `lRtq7n_postmeta` (`post_id`, `meta_key`, `meta_value`) VALUES (6155, '_oembed_1d0f21ca0fc8fd3fb910c7ab1653a2cb', '<iframe title=\"TyC Sports Qatar 2022 - Promo ARGENTINA vs. ARABIA SAUDITA\" width=\"500\" height=\"281\" src=\"https://www.youtube.com/embed/gj2EIVDxtTg?feature=oembed\" frameborder=\"0\" allow=\"accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share\" referrerpolicy=\"strict-origin-when-cross-origin\" allowfullscreen></iframe>')

Error en la base de datos de WordPress: [Duplicate entry '0' for key 'PRIMARY']
INSERT INTO `lRtq7n_postmeta` (`post_id`, `meta_key`, `meta_value`) VALUES (6155, '_oembed_time_1d0f21ca0fc8fd3fb910c7ab1653a2cb', '1729630219')

Arjantin – Suudi Arabistan Maç Programı, Kanal, Canlı İzle, Dakika Dakika – Mundial de Qatar 2022
Argentina vs Arabia Saudita, Horario, Canal, Ver en Vivo, Minuto a Minuto

Arjantin – Suudi Arabistan Maç Programı, Kanal, Canlı İzle, Dakika Dakika

por

en

Arjantin futbol takımı, 2022 Dünya Kupası kampanyasına grup aşamasının ilk turunda 22 Kasım’da Suudi Arabistan’a karşı başlayacak. Bu oyunu CANLI Çevrim içi olarak nerede izleyeceğinizi aşağıdan öğrenin!

Arjantin – Suudi Arabistan bu Salı sabah 7’de TYC SPORT’ta TÜM ARJANTİNDE CANLI ÇEVRİMİÇİ’de.

⚽️Arjantin – Suudi Arabistan

Arjantin , Katar 2022 Dünya Kupası’nın bu ilk maçına çok motive bir şekilde geldi. Karşılaşma 22 Kasım’da Iconic Stadium’da oynanacak. Arjantin’deki bu maçı TYC SPORT ve TV Publica’dan canlı izleyebileceğiz. İspanya maçı TVE ve Teledeporte aracılığıyla izleyecek

Nisan başında yapılan çekilişin ardından 2022 Dünya Kupası C Grubu’nda kalan Arjantin’de ilk rakibi Suudi Arabistan’ın yanı sıra Meksika ve Polonya’dan da takımlar yer alıyor. turnuvanın bir sonraki aşaması.

Arjantin takımı, İtalya’ya karşı Finalissima’yı kazandıktan ve Messi’nin tüm golleriyle 5-0 kazandıkları destansı bir hazırlık maçından sonra geliyor.

La Scaloneta adıyla anılan Arjantin ekibinin şu an resmi bir hazırlık maçı yok ancak Elemeler’de ertelenen maçta Brezilya ile karşılaşacakları tahmin ediliyor.

Suudi Arabistan , 17-27 Eylül tarihleri ​​arasında bir dizi hazırlık maçı yapacak, Suudi ekibinin Dünya Kupası hazırlık dönemi aşaması gerçekleşecek ve Suudi ekibi, önce 23 Eylül’de Ekvador takımına karşı olmak üzere iki maç oynayacak. “Nueva Condomina” stadında ise ikinci maç aynı ayın 27’sinde Amerika Birleşik Devletleri milli takımı ile oynanacak.

Suudi Yeşiller , Katar 2022 Dünya Kupası hazırlıklarını, 4 gün sonra ilki 6 Kasım’da İzlanda ile oynanacak iki hazırlık maçı oynayacakları Emirlik’in Abu Dabi şehrinde önümüzdeki Kasım ayında üçüncü aşamada tamamlayacak. Panama ile Katar 2022 Dünya Kupası öncesi son hazırlık maçı olmasına rağmen aynı ayın 16’sında Suudi başkenti Riyad’da Hırvatistan ile oynanacak.

La Albiceleste, bir Dünya Kupası hazırlık hazırlık maçından geldi ve Birleşik Arap Emirlikleri karşısında 0:5’lik ezici bir galibiyetten etkilendi. Doğru, rakip zayıftı, ancak Lautro Martines dışında (neredeyse) en güçlü kadrosunu sunan Scalloni, Ángel Di María liderliğindeki üç hücum yıldızından en iyi şekilde yararlandı. Şampiyonlar Ligi’nde Maccabi Haifa karşısında yaşadığı sakatlıktan kısa bir süre önce kurtulan Juventuslu oyuncu, Julián Álvarez adına ilk golü (17) ve ardından güzel bir ikiliyi (26 ve 36) kaydetti. Messi, oynadığı 45 dakikada etkileyici bir başlangıç ​​yapan Di María’nın ender sağ eliyle moladan önce dördüncü golü attı.

Arjantin adına Joaquín Correa 60. dakikada beşinci golü attı. Hatırladığım kadarıyla Paris Saint-Germain’in son lig maçında Auxerre’ye karşı da forma giyen Messi, büyük turnuva öncesinde trajik bir sakatlık korkusuna rağmen bu maçta 90 dakikayı tamamlayan tek oyuncular arasındaydı. Bu maçı kesin olarak atlattı ve şimdi gerçek bir şeyle karşı karşıya: harika kariyerinin son Dünya Kupası .

🕘Arjantin – Suudi Arabistan maçı programı

Arjantin ile Suudi Arabistan arasındaki maçı sabah 7’de görebileceğiz , bu tüm Arjantin için saat .

Suudi Arabistan’da maç saati 13.00’te olacak .

📺Arjantin – Suudi Arabistan maçını yayınlayan kanal

Suudi Arabistan’da 2022 Dünya Kupası’nın tek operatörü olan Qatari beIN Sports grubunun kanallarında maçı izleyebileceğiz.Katar ağı, uydu iletimine ek olarak, takipçilerinin kendi kanallarında yayınlanan etkinlikleri izlemelerine olanak tanıyor. beIN Connect hizmetine abone olarak dijital ekranlardan yararlanabilirsiniz.

Arjantin’de TYC SPORT’ta ve Live Public TV’de canlı olarak görebiliriz .

Dünyanın geri kalanında Arjantin – Suudi Arabistan maçı bu kanallarda yayınlanıyor.

🟢Arjantin – Suudi Arabistan CANLI Online izle

Bu maçlar, TYC Sport ve Public TV’nin farklı web platformlarında çevrimiçi olarak izlenebilir .

Arabistan’da beIN Connetc ile görebileceğiz , eğer abone olursak online olarak görebileceğiz.

⏳Dakika dakika