Error en la base de datos de WordPress: [Duplicate entry '0' for key 'PRIMARY']
INSERT INTO `lRtq7n_postmeta` (`post_id`, `meta_key`, `meta_value`) VALUES (6154, '_oembed_1d0f21ca0fc8fd3fb910c7ab1653a2cb', '<iframe title=\"TyC Sports Qatar 2022 - Promo ARGENTINA vs. ARABIA SAUDITA\" width=\"500\" height=\"281\" src=\"https://www.youtube.com/embed/gj2EIVDxtTg?feature=oembed\" frameborder=\"0\" allow=\"accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share\" referrerpolicy=\"strict-origin-when-cross-origin\" allowfullscreen></iframe>')

Error en la base de datos de WordPress: [Duplicate entry '0' for key 'PRIMARY']
INSERT INTO `lRtq7n_postmeta` (`post_id`, `meta_key`, `meta_value`) VALUES (6154, '_oembed_time_1d0f21ca0fc8fd3fb910c7ab1653a2cb', '1729614110')

Аржентина срещу Саудитска Арабия, програма, канал, гледане на живо, минута по минута – Mundial de Qatar 2022
Argentina vs Arabia Saudita, Horario, Canal, Ver en Vivo, Minuto a Minuto

Аржентина срещу Саудитска Арабия, програма, канал, гледане на живо, минута по минута

por

en

Аржентинският футболен отбор ще започне кампанията си за Световната купа 2022 срещу Саудитска Арабия на 22 ноември в първия кръг на груповата фаза. Открийте по-долу къде да гледате тази игра НА ЖИВО онлайн!

Аржентина срещу Саудитска Арабия този вторник от 7 сутринта в ALL ARGENTINA НА ЖИВО ОНЛАЙН по TYC SPORT.

⚽️Аржентина срещу Саудитска Арабия

Аржентина пристига много мотивирана за този първи мач от Световното първенство в Катар 2022. Този мач се играе на 22 ноември на Iconic Stadium. Ще можем да гледаме този мач в Аржентина на живо по TYC SPORT и TV Publica. Докато Испания ще види мача чрез TVE и Teledeporte

След жребия, проведен в началото на април, Аржентина остана в група С на Световното първенство през 2022 г. Освен дебютния съперник Саудитска Арабия, там са отборите на Мексико и Полша, отбори, които също се стремят да се класират за следващата фаза на турнира.

Аржентинският отбор идва от победата на финалисима срещу Италия и след като изигра епичен приятелски мач, където спечели с 5-0 с всичките голове на Меси.

Аржентинският отбор, известен като Ла Скалонета , в момента няма официален приятелски мач, но се очаква да се изправи срещу Бразилия в мача, който беше отложен в квалификациите.

Саудитска Арабия ще има серия от приятелски мачове от 17 до 27 септември, фазата от подготвителния период на саудитския отбор за Световното първенство ще се проведе, в която саудитският отбор ще изиграе два мача, първо срещу отбора на Еквадор на 23 септември на стадион „Нуева Кондомина“, а вторият мач ще бъде срещу националния отбор на САЩ на 27-ми същия месец.

Зелените на Саудитска Арабия ще приключат подготовката си за третата фаза на Световното първенство в Катар 2022 следващия ноември в емиратския град Абу Даби, където ще изиграят два приятелски мача, първият от които срещу Исландия на 6 ноември, след 4 дни среща Панама, въпреки че това ще бъде последната приятелска среща преди Световното първенство в Катар 2022 срещу Хърватия на 16-ти същия месец в саудитската столица Рияд.

La Albiceleste дойде от приятелски мач за загряване на Световното първенство и впечатли със съкрушителна победа с 0:5 над Обединените арабски емирства. Вярно, съперникът беше слаб, но Скалони, който представи (почти) най-силния си състав с изключение на Лаутро Мартинес, се възползва максимално от трите си атакуващи звезди, водени от Анхел Ди Мария. Играчът на Ювентус, наскоро възстановен от контузията, която получи срещу Макаби Хайфа в Шампионската лига, вкара първия гол за Хулиан Алварес (17), а след това отбеляза красив дубъл (26 и 36). Самият Меси вкара четвъртия преди почивката с рядка дясна ръка на Ди Мария, който даде впечатляващ старт в 45-те минути на игра.

Хоакин Кореа отбеляза петия гол в 60-ата минута за Аржентина. Меси, който, както си спомням, също игра срещу Оксер в последния мач от първенството на Пари Сен Жермен, беше сред единствените играчи, изиграли 90 минути в този мач въпреки опасенията от трагична контузия преди големия турнир. Той премина през този мач със сигурност и сега той е изправен пред истинското нещо: последното Световно първенство в неговата прекрасна кариера .

🕘График Аржентина срещу Саудитска Арабия

Ще можем да видим мача между Аржентина и Саудитска Арабия в 7 сутринта, като това е времето за цяла Аржентина .

В Саудитска Арабия мачът ще бъде в 13:00 часа .

📺Канал, който предава Аржентина срещу Саудитска Арабия

В Саудитска Арабия ще можем да гледаме мача по каналите на катарската група beIN Sports , която е ексклузивен оператор на Световната купа през 2022 г. В допълнение към сателитното предаване, мрежата на Катар позволява на своите последователи да гледат събития, излъчвани на техните цифрови екрани, като се абонирате за услугата beIN Connect.

В Аржентина можем да го видим на живо по TYC SPORT и по обществената телевизия на живо .

В останалия свят мачът Аржентина – Саудитска Арабия се излъчва по тези канали.

🟢Гледайте Аржентина срещу Саудитска Арабия НА ЖИВО онлайн

Тези мачове могат да се гледат онлайн на различните уеб платформи на TYC Sport и Public TV .

В Арабия ще можем да го видим чрез beIN Connetc , че ако сме абонирани, ще можем да го видим онлайн.

⏳Минута по минута