Tunus – Avustralya: Program, Kanal, Canlı İzle

por

en

2018 Dünya Kupası şampiyonu Fransa  ve güçlü yabancılar  Danimarka’yı içeren oldukça rekabetçi bir grupta   ,  Tunus – Avustralya  , D Grubu’ndaki (kağıt üzerinde) en zayıf iki takım arasında bir maç olacak.

⚽️Tunus – Avustralya

Maç 26 Kasım’da 11:00 CST’de (İngiltere saatiyle 10am) oynanacak.  

Bu ikinci maçta, nakavt aşamasına ulaşmayı umuyorlarsa, her iki taraf için de bir galibiyet şarttır.

Eleme turundan bahsedecek olursak, hiçbir takımın bu turda olağanüstü iyi oynamadığını söylemeliyiz. Fransa ve Avustralya arasındaki önceki maç   da bu maçta neyin tehlikede olduğuna etki edecek.

⚽️Tunus – Avustralya

Her iki takım   da Katar’da düzenlenen büyük turnuvaya katılmak için mücadele etti. Bu Dünya Kupası , her iki taraf için altıncı kez ortaya çıkıyor .

Aussie Socceroos bir kez başarmışken,  Tunus nakavt etabına hiç çıkamadı. Bu yüzden Avustralya’da hafif (psikolojik) bir avantajla burada sıkı bir oyun bekleyin. Jalel Kadri’nin Kartal Kartalları  çok yoğun olacak.

İki taraf tarihlerinde sadece iki kez karşılaştı ve her iki taraf da kıl payı zafer kazandı. 2005 Konfederasyon Kupası’nı  Tunus 2:0 kazandı  , ancak bu neredeyse 20 yıl önceydi ve 26 Kasım’ın çoktan unutulması gerekiyordu. Kartallar, turnuvanın ikinci gününde Danimarka’ya karşı da zorlu bir mücadeleyle karşı karşıya kalacak.

🕘Maç Programı Tunus – Avustralya

Tunus’ta oyun saati 11.00’de ve Avustralya’da saat 21.00’de olacak.

▶️Kanal Yayını Canlı Tunus – Avustralya

Sahra  altı Afrika’da, SuperSport’un ödemeli TV yayın hakları, erişilebilir tüm platformları kapsayacak şekilde genişletildi ve taraftarların 2022 FIFA Dünya Kupası’nın 64 maçının tamamını kanalda canlı olarak izlemesine olanak sağladı . 

Avustralya’da  Dünya  Kupası maçlarını SBS’den canlı izleyebileceğiz  .

▶️Tunus – Avustralya Canlı ve Doğrudan Çevrimiçi İzle

 Bu maçlar Fransa’da  TF1 kanalının farklı web platformları üzerinden online olarak izlenebilmekte  , Avustralya’da ise SBS online  platformları  üzerinden canlı olarak izlenebilmekte ve izlenebilmektedir .

Bu, hem web hem de mobil cihazlar aracılığıyla, canlı ve doğrudan çevrimiçi olarak görebileceğiz anlamına  gelir  . Deneyimli yorumcular mikrofonların arkasına oturacak. 

Dakika dakika