Тунис срещу Австралия: програма, канал, гледане на живо

por

en

В силно конкурентна група, която включва победителя от Световната купа 2018  Франция  и силния аутсайдер  Дания  ,  Тунис срещу Австралия  ще бъде мач между двата най-слаби отбора (на хартия) в Група D.

⚽️Тунис срещу Австралия

Мачът ще се играе на  26 ноември от 11:00 ч. CST (10 ч. сутринта британско време) 

В този втори мач победата е задължителна и за двете страни, ако се надяват да стигнат до фазата на елиминациите.

Ако говорим за квалификационния кръг, трябва да кажем, че нито един отбор не е играл зрелищно добре през него. Предишният мач между  Франция и Австралия  също ще окаже влияние върху залога в този мач.

Тунис срещу Австралия

И двата отбора  трудно успяха  да стигнат до големия турнир в Катар. Това Световно първенство бележи шестото участие и за двете страни .

 Тунис никога не е достигал до фазата на елиминациите , докато Aussie Socceroos успяха веднъж. Така че очаквайте стегнат мач тук с леко (психологическо) предимство в Австралия. Eagles of Carthage на  Jalel Kadri ще бъде много натоварен.

Двете страни са се срещали само два пъти в историята си, като всяка страна е успяла да спечели на косъм. По време на Купата на конфедерациите през 2005 г.  Тунис спечели с 2:0  , но това беше преди почти 20 години и 26 ноември трябва да бъде отдавна забравен. Орлите също ще се изправят пред тежко предизвикателство срещу Дания през втория ден от турнира.

🕘График Тунис срещу Австралия

В Тунис мачът е в 11 часа сутринта, а в Австралия ще бъде в 21:00 часа.

📺Канал, излъчващ на живо Тунис срещу Австралия

В  Субсахарска  Африка правата за платено телевизионно излъчване на SuperSport са разширени, за да обхванат всички достъпни платформи, което позволява на феновете да гледат на живо всички 64 мача от Световното първенство по футбол през 2022 г. по канала.

В  Австралия  ще можем да гледаме мачовете от Световната купа на живо по  SBS .

▶️Гледайте Тунис срещу Австралия на живо и директно онлайн

Тези мачове могат да се гледат онлайн чрез различните  уеб платформи на канала TF1  във Франция.От своя страна в  Австралия също могат да се видят и следят на живо онлайн чрез онлайн  платформите  на SBS .

Това означава, че чрез тези средства, както уеб, така и мобилни устройства, ще можем да го видим на живо и директно онлайн. Като цяло тези мачове могат да се видят чрез  мобилното приложение и Smart TV, ще можете да видите 64 мача на живо  . Зад микрофоните ще седнат опитни коментатори. 

Минута по минута