francia vs dinamarca en vivo

Франция срещу Дания: програма, канал, гледане на живо

por

en

Франция  ще се изправи срещу най -трудния си съперник в  група D в събота, 26 ноември, на стадион 974 в Ал Вакра, Катар. Този съперник не е нищо друго освен  Дания  , отбор, срещу който французите винаги са се борили. 

Това ще бъде сблъсък между двата фаворита в групата и докато французите са фаворити за спечелването на купата , датчаните достигнаха до полуфиналите по време на  Евро 2021  (побеждавайки Франция с 1-0 по пътя).

Това със сигурност ще бъде битка за лидерството в  група D , тъй като другите два противника ( Австралия и Тунис  )  е малко вероятно да се  борят за първото място. 

Освен това  датчаните  винаги са се справяли добре срещу Франция, тъй като записаха победа с 2-0 на Световното първенство през 2002 г. и осигуриха равенство 0-0 срещу тях в Русия. Но нека не забравяме, че  французите спечелиха този турнир през 1998 и 2018 г.  , както и играха финал срещу Италия през 2006 г.

В момента ФИФА класира  Франция като номер 3  в света, а  Дания като номер 11  , но разликата може да е много по-малка въз основа на скорошната история на играта. Французите обаче (с изключение на контузиите в последната минута) ще доведат своя отбор от суперзвезди на Световното първенство: носителят на Шампионската лига и фаворит за Златната топка  Карим Бензема  (42 гола за Реал Мадрид през сезон 2021 -2022),  Килиан Мбапе  (39 ) голове за ПСЖ миналия сезон) и още някои като  Кристофър Нкунку  , Играч на годината в Бундеслигата.

От датска страна имаме звезди като   Кристан Ериксен  след сърдечния му арест на Евро 2020, заедно с централния  защитник на Лестър Сити Яник Вестергаард  , който показа звездна форма, когато играеше за червено-белите.

Несъмнено отличен мач за гледане и наслада НА ЖИВО и ДИРЕКТНО. Разберете почасовите канали, а също и МИНУТА ПО МИНУТА.

🕘График Франция срещу Дания

Във Франция мачът е 17 ч., а в Дания също ще бъде 317 ч.

📺Канал, който предава на живо Франция срещу Дания

Според  списъка с канали,  мачът между Франция и Дания ще може да се гледа на живо по  TF1 (акроним на Télévision Française 1) за цяла Франция  и по  DR TV 2 в цяла Дания.

▶️Гледайте Франция срещу Дания на живо и директно онлайн

Тези мачове могат да се видят онлайн чрез различните  уеб платформи на канала   TF1  във Франция.

От своя страна в  Дания също може да се види и проследи на живо онлайн  на онлайн платформите  на DR TV 2 .

Това означава, че чрез тези средства, както уеб, така и мобилни устройства, ще можем да го видим на живо и директно онлайн. Като цяло тези мачове могат да се видят чрез  мобилното приложение и Smart TV, ще можете да видите 64 мача на живо  . Зад микрофоните ще седнат опитни коментатори.

 ⏳Минута по минута