Spanje vs Costa Rica: schema, kanaal, live kijken

Spanje en Costa Rica ontmoeten elkaar in hun presentatie in Groep E van het WK Qatar 2022. Bekijk hier het schema, het kanaal en waar je de wedstrijd live kunt bekijken.

Spanje en Costa Rica spelen hun eerste WK-wedstrijd in Qatar 2022 op woensdag 23 november in het Al Thumama Stadium in Doha, als onderdeel van de continuïteit van de eerste date van Groep E.

Spanje dat bekend staat als La Roja en er kan worden gezegd dat het aankomt als een van de machtigste teams ter wereld nadat het zijn hoogtepunt bereikte als leider van zijn groep in de kwalificaties. Het team onder leiding van Luis Enrique bevestigde zijn historische aanwezigheid in het toernooi en hoopt te herhalen wat in 2010 is bereikt.

Costa Rica, bekend als La Sele, arriveert ondertussen als het laatste team dat zich kwalificeert. Ik slaagde erin om bij deze gevallen te komen nadat ik Nieuw-Zeeland met 1-0 had verslagen, met een doelpunt van Joel Campbell, in de play-offs.

De cast onder leiding van de Colombiaan Luis Fernando Suárez zal naar verwachting met enige verrassing aankomen, waarom niet?, waar de Ticos al hun derde opeenvolgende beker spelen.

🕗 Tijd Spanje vs Costa Rica

In Spanje is de tijd van de wedstrijd om 22.00 uur. Voor zijn aandeel in Costa Ricas is het om 15.00 uur.

📺 Kanaal dat live Spanje vs Costa Rica uitzendt

Volgens de lijst met kanalen kunnen we de wedstrijd tussen Spanje en Costa Rica live in Costa Rica zien op Teletica. In Spanje zijn Mediapro en RTVE overeengekomen om de WK-wedstrijden in Qatar voor heel Spanje te verdelen.

✔Bekijk Spanje vs Costa Rica live en direct online

Deze wedstrijden zijn online te zien via de verschillende webplatforms van het Teletica-kanaal in Costa Rica.

In Spanje zullen de emoties met betrekking tot de Qatar World Cup beschikbaar zijn via Mediapro, RTVE. Naast op de website en op de mobiele applicatie en Smart TV, kun je alle 64 wedstrijden live bekijken, inclusief natuurlijk de Spaanse gevechten. Ervaren commentatoren zitten achter de microfoons.

⏳Van minuut tot minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻