Németország vs Japán: Menetrend, csatorna, élő adás

A német válogatott először Japánnal találkozik a 2022-es katari világbajnokságon.

Talán ez a legvitatottabb labdarúgó-világbajnokság, mert a sivatagi államban nyáron túl meleg van, a világbajnokságot télen rendezik. A verseny november 21-én kezdődik. Bő négy héttel később, december 18-án kerül sor a döntőre.

❤Németország vs Japán

Németország a tőlük megszokott legyőzhetetlen jelvény nélkül érkezik erre a világbajnokságra. Négy éve kiestek Oroszországban a csoportkörben, és a 2020-as Európa-bajnokság korai szakaszában kiszálltak, miután kikaptak Angliától.

Ez a vereség véget vetett Joachim Low 15 éves kormányzásának.

Ha a japán csapatról kell beszélnünk, azt kell mondanunk, hogy keresik és követik az elmúlt hat fellépésük mintáját. Oroszországban 20 percen belül bejutottak a negyeddöntőbe, amikor Belgium felépült két hátrányból, ami véget vetett a japánok reményeinek. Idén esélyesként lépnek be a csoportba.

A japán csapatnak van néhány befolyásos játékosa a világ színpadán. A 2020-as katari világbajnokságon olyan nevekre kell figyelni, mint a liverpooli Takumi Minamino. A Premier League sztárja, Takehiro Tomiyasu, aki az első szezonját tölti az Arsenalnál. A Celtic japán forradalma Skóciában folytatódik Daizen Maeda, Yosuke Ideguchi és Reo Hatate nyomdokaiba lépve Kyogo Furuhashi nyomdokaiba, aki gyorsan a rajongók kedvencévé vált Glasgowban, és reméli, hogy Katarba utazik.

🕗 Németország vs Japán menetrend

Japánban a mérkőzés időpontja 22 óra lesz. A maga részéről Németországban 15:00 órakor lesz.

📺 Csatorna, amely élőben közvetíti Németország és Japán mérkőzéseit

A Németország-Japán meccset a csatornalista szerint egész Németországban élőben láthatjuk majd az ARD-on és a ZDF-en. Japánban a dentsu inc. Megállapodtak a katari világbajnokság mérkőzéseinek elosztásában JAPÁN egészére.

✔Nézze meg a Németország vs Japán meccset élőben és közvetlenül online

Ezek a meccsek online is megtekinthetők a dentsu inc. különböző webes platformjain keresztül. Japánban.

Németországban a katari világbajnoksághoz kapcsolódó érzelmek az ARD-n és a ZDF-en keresztül érhetők el. Valamint a weboldalon és a mobilalkalmazáson és a Smart TV-n mind a 64 mérkőzést élőben lehet majd követni, köztük természetesen a németek küzdelmeit is. Tapasztalt kommentátorok ülnek majd a mikrofonok mögött.

⏳Percről percre

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽Te puede Intresar ⚽🔻

Canales que trasnmiten el Mundial

En las diferentes partes del mundo el mudial de qatar se transmite en vivo y en directo por diferentes canales.

Mira el FIXTURE completo y el horario de acuerdo a tu país.

Todo el fixture completo del mundial. Enterate de los dias y el cronograma completo de los 64 partidos que se desarrollarán entre el 20 de noviembre y el 18 de diciembre en Qatar.

La'eeb

La mascota que se utilizará en la XXII edición de la Copa Mundial de la FIFA Catar 2022. La'eeb es un turbante de color blanco animado en forma infantil, y su nombre en árabe significa jugador habilidoso.

El Futbol del Mundial

El balón oficial del Mundial de Qatar 2022, al que llamó «The Journey» para acompañar a las selecciones en los 64 partidos que presenciará el torneo...