Németország vs Japán: Menetrend, csatorna, élő adás

A német válogatott először Japánnal találkozik a 2022-es katari világbajnokságon.

Talán ez a legvitatottabb labdarúgó-világbajnokság, mert a sivatagi államban nyáron túl meleg van, a világbajnokságot télen rendezik. A verseny november 21-én kezdődik. Bő négy héttel később, december 18-án kerül sor a döntőre.

❤Németország vs Japán

Németország a tőlük megszokott legyőzhetetlen jelvény nélkül érkezik erre a világbajnokságra. Négy éve kiestek Oroszországban a csoportkörben, és a 2020-as Európa-bajnokság korai szakaszában kiszálltak, miután kikaptak Angliától.

Ez a vereség véget vetett Joachim Low 15 éves kormányzásának.

Ha a japán csapatról kell beszélnünk, azt kell mondanunk, hogy keresik és követik az elmúlt hat fellépésük mintáját. Oroszországban 20 percen belül bejutottak a negyeddöntőbe, amikor Belgium felépült két hátrányból, ami véget vetett a japánok reményeinek. Idén esélyesként lépnek be a csoportba.

A japán csapatnak van néhány befolyásos játékosa a világ színpadán. A 2020-as katari világbajnokságon olyan nevekre kell figyelni, mint a liverpooli Takumi Minamino. A Premier League sztárja, Takehiro Tomiyasu, aki az első szezonját tölti az Arsenalnál. A Celtic japán forradalma Skóciában folytatódik Daizen Maeda, Yosuke Ideguchi és Reo Hatate nyomdokaiba lépve Kyogo Furuhashi nyomdokaiba, aki gyorsan a rajongók kedvencévé vált Glasgowban, és reméli, hogy Katarba utazik.

🕗 Németország vs Japán menetrend

Japánban a mérkőzés időpontja 22 óra lesz. A maga részéről Németországban 15:00 órakor lesz.

📺 Csatorna, amely élőben közvetíti Németország és Japán mérkőzéseit

A Németország-Japán meccset a csatornalista szerint egész Németországban élőben láthatjuk majd az ARD-on és a ZDF-en. Japánban a dentsu inc. Megállapodtak a katari világbajnokság mérkőzéseinek elosztásában JAPÁN egészére.

✔Nézze meg a Németország vs Japán meccset élőben és közvetlenül online

Ezek a meccsek online is megtekinthetők a dentsu inc. különböző webes platformjain keresztül. Japánban.

Németországban a katari világbajnoksághoz kapcsolódó érzelmek az ARD-n és a ZDF-en keresztül érhetők el. Valamint a weboldalon és a mobilalkalmazáson és a Smart TV-n mind a 64 mérkőzést élőben lehet majd követni, köztük természetesen a németek küzdelmeit is. Tapasztalt kommentátorok ülnek majd a mikrofonok mögött.

⏳Percről percre

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻