Sledujte Argentina vs Austrálie LIVE a DIRECT Online: minutu po minutě

por

en

Argentina proti Austrálii se měří v osmifinále mistrovství světa 2022 a očekává se, že to bude skvělý zápas. Zjistěte, jak sledovat argentinský zápas živě a také sledujte minutu po minutě a ukázku na twitteru.

Argentina se 3. prosince utká s Austrálií v osmifinále mistrovství světa. Utkání začne v 16:00 místního času.

Argentinský národní fotbalový tým má nyní solidní průběh a vyhrává své zápasy proti Polsku a Mexiku, takže se pokusí prodloužit svou vítěznou sérii výhrou nad australským národním fotbalovým týmem .

Australský národní fotbalový tým přistupuje k zápasu v dobré náladě a také si zajišťuje vítězství ve 2 po sobě jdoucích zápasech proti Dánsku a Tunisku.

▶️Sledujte Agentina vs Austrálie ŽIVĚ online

Tyto zápasy lze sledovat online na různých  webových platformách TYC Sport a Public TV . V Arábii to budeme moci vidět  prostřednictvím beIN Connetc  , že ​​pokud budeme přihlášeni, budeme to moci vidět online.

Živý přenos utkání Argentina vs Austrálie můžete sledovat zde. Když je k dispozici oficiální vysílání. Oficiální živé vysílání budeme poskytovat pouze výhradně z oficiálních kanálů ligy nebo týmů, kdykoli bude k dispozici. Přímý přenos začne, když zápas začne.

Přidali jsme všechna oficiální videa z oficiálních webových stránek a kanálů Youtube australského národního fotbalového týmu a argentinského národního fotbalového týmu a také kanály lig, ve kterých soutěží.

Živé vysílání poskytujeme pouze tehdy, když najdeme oficiální přenos z ligy nebo jednoho z týmů. Pokud na této stránce nevidíte živý přenos, pravděpodobně to znamená, že zatím nejsou k dispozici žádné oficiální přenosy.

Argentina je na vítězné sérii: ve svých předchozích 2 zápasech porazila Polsko a Mexiko, zatímco Austrálie je pravděpodobně také na vítězné sérii: ve svých předchozích 2 zápasech porazila Dánsko a Tunisko. Celkově Argentina vyhrála 15 z posledních 19 zápasů, 1 prohrála a 3 remizovala, zatímco Austrálie vyhrála 13 z posledních 20 zápasů, prohrála 4 a 3 remizovala.

▶️Argentinská formace

Aktualizujeme formace a sestavy týmů pro Argentinu – Austrálii v reálném čase. Základní sestavy týmů ještě nebyly zveřejněny.

Uvidíme, kdo nastoupí za Argentinu tentokrát, protože svůj nedávný zápas zahájili s Emilano Martínez, Marcos Acuña, Nicolás Otamendi, Cristian Romero, Nahuel Molina, Enzo Fernández, Rodrigo De Paul, Alexis MacAllister, Lionel Andrés Messi, Ángel Di María a Julian Alvarezovi.

▶️Australská formace

Austrálie zahájila svůj nedávný zápas ve složení Matthew Ryan, Aziz Behich, Kye Rowles, Harry Souttar, Miloš Degenek, Craig Goodwin, Jackson Irvine, Aaron Mooy, Matthew Leckie, Mitchell Duke a Riley McGree.

Sledujte Argentina vs Austrálie LIVE a DIRECT Online: minutu po minutě

Argentinská hvězda: Lionel Messi 

LUSAIL CITY, QATAR – LISTOPAD 22: Lionel Messi z Argentiny během zápasu skupiny C FIFA World Cup Qatar 2022 mezi Argentinou a Saúdskou Arábií na stadionu Lusail 22. listopadu 2022 v Lusail City, Katar. (Foto: Visionhaus/Getty Images)

Mnozí řadí Messiho jako jednoho z nejlepších hráčů historie , protože většinu individuálních i kolektivních titulů vyhrál při účasti na mistrovství světa v Kataru, které bude poslední v jeho sportovní kariéře, až mu bude 35 let. , jelikož jeho první účast na mistrovství světa byla na mistrovství světa v Německu 2006. Poté se zúčastnil mistrovství světa v Jihoafrické republice a následně mistrovství světa 2014 v Brazílii, ve kterém dovedl Argentinu do finále, které El tango prohrálo čistým gólem proti Německu a nakonec i mistrovství světa 2018 v Rusku, přičemž jeho účast na mistrovství světa v Kataru je považována za pátou v kariéře ve finále mistrovství světa.

Messi byl a stále je srovnáván se zesnulou hvězdou Diegem Maradonou, který dokázal svou sešlý zemi pouze dovést k vítězství na mistrovství světa 1986 v Mexiku a také hrát finále mistrovství světa 1990 v Itálii, než o něj prohrál. do Západního Německa a argentinští fanoušci požadují, aby Messi reprodukoval Maradonův poslední závod, protože věří, že Messi je schopen překonat technické rozdíly, a znovu zopakovat maradonský zázrak v nejdražších zásluhách na světě.

Messi si zatím ve Světovém poháru vedl dobře, vstřelil dva góly a na jeden gól asistoval, když v utkání prvního kola vstřelil Saúdskou Arábii a ve druhém zápase proti Mexiku dovedl Tango k výhře prvním gólem. a asistenci u druhého gólu Enza Fernándeze. 

🟢Australská hvězda:  Mitchell Duke

AL WAKRAH, QATAR – 26. LISTOPADU: Mitchell Duke z Austrálie slaví po vstřelení prvního gólu svého týmu během zápasu skupiny D FIFA World Cup Qatar 2022 mezi Tuniskem a Austrálií na stadionu Al Janoub 26. listopadu 2022 v Al Wakrah v Kataru. (Foto od Tnani Badreddine/DeFodi Images přes Getty Images)

K vítězství Austrálie v posledním kole přispěl gólem přes tuniskou branku a je jedním z hlavních aktiv, na kterých závisí manažer Graham Arnold.

Duke začal svou mezinárodní kariéru v roce 2013, reprezentoval Austrálii ve 23 zápasech, vstřelil 9 gólů, zatímco v současné době je profesionálem v klubu Saudi Al-Taawon a je považován za jednoho z významných profesionálů v saúdské lize po úspěšné kariéře v australské lize, protože počet jeho zápasů s kluby dosahuje 210 zápasů, přičemž jeho branky činily 25. Od roku 2010 do současného roku.

Někteří nás hledají: Viz Argentina vs Austrálie LIVE, Podívejte se Argentina vs Austrálie LIVE Online, Podívejte se Argentina vs Austrálie minutu po minutě, Argentina vs Austrálie živě, Viz Argentina proti Austrálii 8. finále

⏳Minutu po minutě

Mundialdeqatar.net pokrývá Argentina vs Austrálie v reálném čase, poskytuje živé vysílání a živé skóre zápasu, sestavy týmů, kompletní statistiky zápasů, živé komentáře k zápasu a oficiální videa. Pokrýváme celé 16. kolo Světového poháru v reálném čase a poskytujeme živé vysílání, kdykoli je to možné.