Gledajte Španjolsku protiv Japana uživo online: iz minute u minutu

por

en

Svjetsko prvenstvo u nogometu 2022. u punom je jeku, a više aktivnosti zakazano je za četvrtak, 1. prosinca. Današnja akcija uključuje značajan okršaj skupine E između Japana i Španjolske.

Nakon impresivne igre protiv Njemačke, Japan nije mogao izgraditi taj zamah i izgubio je 1-0 od Kostarike u nedjelju. U međuvremenu se činilo da će Španjolska ovog vikenda pobijediti Nijemce, ali je Niclas Füllkrug zabio u 83. i izgurao remi 1-1.

Može li Japan ostvariti još jednu šokantnu pobjedu i plasirati se u osminu finala? Ili će Španjolska blokirati skupinu E s još jednim dominantnim pokušajem?

Japan protiv Španjolske UŽIVO Online

Japan briljira u obrani , ali će biti teško pobijediti Španjolsku. Španjolci su zabili 11 puta u posljednje tri utakmice, više golova od Japanaca u zadnjih pet utakmica zajedno (pet).

Ne jenjava ni napad Španjolske, koja je u prve dvije utakmice na Svjetskom prvenstvu zabilježila 24 udarca (11 prema golu). S obzirom da je Japan dopustio jedan gol i vidio samo četiri šuta iz Kostarike, stvarno mislim da će Japanci biti previše opterećeni napadom Španjolske.

Španjolska protiv Japana, bit će to jedna od onih utakmica koje nitko na svijetu neće htjeti propustiti. Više od svega za obojicu trebaju ostaviti sve na stadionu. Vrlo dobra igra, zato vas ostavljam iz minute u minutu UŽIVO Online.

▶️Pogledajte Španjolska protiv Japana iz minute u minutu