Белгия срещу Мароко: програма, канал, гледайте НА ЖИВО, минута по минута

por

en

Белгия , поставена под номер 2 от ФИФА, ще се изправи срещу  Мароко  в  мач от група F  в неделя,  27 ноември, на стадион «Ал Тумама» в Доха , Катар  .

Разбира се,  Белгия  ще бъде  големият фаворит  за спечелването на този мач, който обещава да бъде много напрегнат, но по някакъв начин те винаги намират начин да разочароват на голямата сцена.

Червените дяволи са единственият отбор, класиран №1 в света, без да е спечелил Световна купа или континентален трофей.

Квалификационните кръгове преминаха гладко за белгийците, които  спечелиха шест от мачовете си  и завършиха наравно само в два. Те завършиха пред Уелс и Чехия в своята квалификационна група. 

Мароко, от друга страна, се нуждаеше от плейоф от два мача срещу Конго, за да стигне до финала, след като загуби с 2-1 от Египет на четвъртфиналите на AFCON. Те стигнаха до осминафиналите през 1986 г., но ще им бъде много трудно да повторят това постижение в Катар 2022 г.

Червените  дяволи  са ясни фаворити за спечелването на този мач и имат както уменията, така и опита, за да свършат работата. Те също завършиха  трети в Световната купа  на два пъти. 

Те обаче ще следят отблизо  мароканските Атласки лъвове  , които вероятно ще разчитат на контраатакуващата си игра с надеждата да изненадат един от отборите, които имат най-големи шансове да спечелят всичко.

Както и да е, предстои ни мач между Белгия и Мароко. Ето защо ви оставям ГРАФИКА, КАНАЛА и КАК ДА ВИДИТЕ НА ЖИВО. о! За малко да забравя, можете също да следите минута по минута.

🕘График Белгия срещу Мароко

В  Белгия мачът е от 14:00 часа, а в  Мароко също от 14:00 часа.

📺Канал, който излъчва на живо Белгия срещу Мароко

В  белгийската  страна  световното първенство може да се гледа на живо  и директно чрез предаването на  RTBF, VRT .

Гледайте RTBF НА ЖИВО :  www.rtbf.be

В Мароко можете да гледате beIN SPORTS CONNECT на живо .

🔻Вижте Белгия срещу Мароко на живо и директно онлайн

Тези мачове могат да се видят онлайн на различните  уеб платформи на   канала RTBF в Белгия.

От своя страна в  Мароко също може да се види и проследи на живо онлайн в онлайн  платформите  beIN SPORTS CONNECT .

Това означава, че чрез тези средства, както уеб, така и мобилни устройства, ще можем да го гледаме на живо и на живо онлайн.Като цяло тези мачове могат да се видят чрез  мобилното приложение и Smart TV, можете да гледате 64 мача на живо  . Зад микрофоните ще седнат опитни коментатори.

 Минута по минута