Dinamarca vs Tunez vivo mundial de qatar

Dánsko vs Tunisko: Plán, Kanál, Sledujte živě, minutu po minutě

por

en

Dánsko vs Tunisko odpovídá prvnímu zápasu skupiny D, který patří mistrovství světa v Kataru 2022.

⚽Dánsko vs Tunisko

Dánsko se utká s Tuniskem v prvním utkání, které odpovídá skupině D mistrovství světa v Kataru. Utkání se odehraje 22. listopadu na osvětovém stadionu. Na Mundialdeqatar.net vám zanecháme všechny informace o tomto zápase, program, kanály, kde sledovat živě a minutu po minutě.

Dalším výběrem je Dánsko z Francie 98, Red Dynamite pochází z velmi kvalitního předkola UEFA a je to již šestá účast na mistrovství světa. Budou se snažit dosáhnout úspěchu ve čtvrtfinále.

Tunisko známé jako „Orli z Kartága“ je africký tým, který byl schopen vstoupit do nového jmenování poté, co ve finálovém duelu afrických kvalifikací porazil Mali, což byla jejich šestá účast na mistrovství světa a druhá po sobě jdoucí. . Postoupit ze skupinové fáze je velkým počinem vyvoleného.

Reprezentační trenér mužského týmu Kasper Hjulmand očekává tři napínavé zápasy:

„Francie je jedním z nejlepších týmů na světě se spoustou talentů. Bude to druhý důležitý zápas proti Francii, kde je o co hrát. Pokud chceme postoupit, musíme být schopni porazit Tunisko, ale je to silný tým, kterému budeme čelit.“ říká Kasper Hjulmand.

Dnešního losování se zúčastnil i kapitán týmu mužů Simon Kjær:

„Opravdu se těšíme na mistrovství světa a jsme hrdí, že můžeme hrát proti nejlepším na světě. Máme vzrušující bazén. Je skvělé potkat Francii. Silný rival, se kterým jsme na minulém mistrovství světa hráli 0:0 a se kterým se dvakrát utkáme před mistrovstvím světa v Lize národů. Tunisko je pro nás vzácný soupeř, ale vždy je zajímavé potkat se na mistrovství světa s týmy z jiných částí světa a pak je tu ještě neznámý soupeř. Pojedeme na mistrovství světa, abychom vyhráli každý zápas. Sníme o tom, že s tímto týmem vyhrajeme trofeje, a myslím, že nyní můžeme říci, že se z této skupiny dostaneme.» říká Simon Kjaer

🕗Jízdní řád Dánsko vs Tunisko

V Dánsku bude hrací čas v 15:00. Z jeho strany v Tunisu to bude ve 14:00.

📺 Kanál, který živě streamuje Dánsko vs Tunisko

Podle seznamu kanálů budeme moci vidět zápas Dánsko vs Tunisko živě na DR a TV 2 pro celé Dánsko a na beIN Sports po celém Tunisku.

📺Sledujte Dánsko vs Tunisko živě a přímo online

Tyto zápasy lze sledovat online na různých webových platformách DR a TV pro celé Dánsko a na beIN Sport v Tunisku.

Obecně lze tyto hry sledovat prostřednictvím mobilní aplikace a Smart TV, všech 64 her můžete vidět živě. Za mikrofony usednou zkušení komentátoři.

⏳ Minutu po minutě