Церемония по откриването или встъпването в длъжност, Катар 2022 г

Световната купа на ФИФА, един от най-големите футболни турнири, ще стартира скоро със своето 22-ро издание на турнира .

Всичко е готово да започне на 21 ноември 2022 г. Катар ще бъде домакин на събитията за първи път през зимата. Въпреки това, една от най-зрелищните части на Световното първенство по футбол, както всяка година, е неговото знаменито откриване и през 2022 г. никой няма да иска да го пропусне. Ето защо тук можете да видите връзките за гледане на живо, графика и различните канали, които излъчват.

Церемония по откриването 2022 г

Графикът на мачовете от Световното първенство по футбол 2022 е тук. Вече знаем, че феновете ще започнат пътуването си в Катар с топло посрещане на стадион Al Bayt. Този впечатляващ стадион с капацитет от 60 000 зрители ще кипи от нетърпение , когато ще бъде домакин на откриващия мач на 21 ноември 2022 г.

Подробностите за церемонията по откриването на Световното първенство по футбол през 2022 г. обаче все още не са оповестени. Ще предоставим актуалната информация след декларацията. Останете с нас, за да получавате актуални новини за церемонията, а ние си припомняме предишните.

Церемония по откриване на Световната купа Русия 2018

Церемонията по откриването на Световното първенство по футбол 2018 се проведе на 14 юни . По това време първият мач на турнира беше между Русия и Саудитска Арабия. Московският стадион Лужники беше домакин на церемонията по откриването. Това е най-големият стадион в Русия с капацитет от 80 000 места и е домакин на много световни събития.

Странно, британската поп звезда Роби Уилямс се представи на церемонията по откриването, организирана от руския Канал Първи.

Роналдо, героят на Световното първенство на Бразилия през 2002 г., също се появи на церемонията по откриването на Световното първенство през 2018 г., възпроизвеждайки футболната слава, която всички играчи се надяваха да постигнат на руска земя.

Освен това имаше още един концерт на Червения площад в Москва, на който се представиха звезди като Пласидо Домингес и Хуан Диего Флорес.

Церемония по откриване на Световната купа Русия 2018

Церемония по откриването на Световното първенство в Бразилия 2014

Шакира и Питбул бяха двамата хедлайнери на Световното първенство по футбол през 2014 г., проведено в Бразилия.

Те изпълниха официалната песен на турнира, наречена “We Are One (Ole Ola)”.

Бяха представени и танцьори и артисти с почит към бразилската култура и наследство.

Церемония по откриването на Световното първенство в Бразилия 2014

Церемония по откриването на Световната купа Южна Африка 2010 г

През 2010 г. Южна Африка беше домакин на Световното първенство по футбол . След авиошоу на Южноафриканските военновъздушни сили, група барабанисти и танцьори изпълниха песен Welcome to Africa, която включваше въведение в 10-те места на турнира.

В следващата последователност гигантски бръмбар показа своите футболни умения с Jabulani, официалната топка на турнира, преди големи парчета плат да бъдат използвани за показване на карта на континента и след това на света.

Музиканти и артисти от други африкански страни като Алжир, Камерун, Гана, Кот д’Ивоар и Нигерия също имаха възможност да се изявят. След това носителката на множество награди Грами R&B звезда R Kelly изпя авторската песен на церемонията, Sign Of A Victory, с Soweto Spiritual Singers от Южна Африка.

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻