Хърватия срещу Белгия НА ЖИВО: Минута по минута

Хърватия срещу Белгия ще бъде отличен мач от Световното първенство през 2022 г., който ще трябва да видим този четвъртък, 1 декември.

Хърватия срещу Белгия НА ЖИВО

Хърватия срещу Белгия. Последните новини, отбори, график, формации, съдии и всички предишни анализи на група F – Дата 3 на Световното първенство в Катар 2022 г.

Мачът ще се играе в четвъртък, 1 декември 2022 г. от 12:00 ч. аржентинско време, 16:00 ч. хърватско и белгийско време. Този мач ще се играе на Ахмед Бин Али и ще бъде излъчен по TyC Sports.

Хърватите, след дебюта си с равенство, постигнаха първата си победа на Мондиал 2022 в Катар.Те започнаха да губят с 0-1 от канадците и спечелиха с 4-1 в група F, поради което мнозина са мотивирани за днешния мач.

Хърватия , настоящ световен вицешампион, подобри непрозрачния имидж, оставен в дебюта, като завърши наравно срещу Мароко и победи солидно  Канада в последния мач. Нуждаете се от победа, ако искате да се класирате за следващия кръг на Световното първенство.

От своя страна Белгия не успя да се наложи над своя марокански колега в рамките на дата 2 на Световното първенство в Катар 2022. С този резултат африканският отбор е този, който беше най-близо до една крачка от следващия кръг. Белгия се нуждае от победа на всяка цена, тъй като е на крачка от напускане на Световното първенство. Научете повече информация как да гледате НА ЖИВО и МИНУТА ПО МИНУТА резултатите от този страхотен мач.

Гледайте Хърватия срещу Белгия НА ЖИВО: Минута по минута

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Argentina vs Francia Partido Completo: Descargar La Final en VIVO Online

El partido completo de lo que fue la final de Argentina vs Francia se puede encontrar en diferentes lugares de INTERNET, este se puede...

Las 10 ligas de fútbol más vistas del mundo

Bienvenido a nuestra guía completa sobre las 10 ligas de fútbol más vistas del mundo. Como entusiastas apasionados del fútbol, ​​entendemos la emoción y el...