Германия срещу Япония: програма, канал, гледане на живо

Отборът на Германия се среща първо с Япония на Световното първенство през 2022 г. в Катар.

Това е може би най-противоречивото световно първенство по футбол, защото е твърде горещо през лятото в пустинния щат, световното първенство се провежда през зимата. Турнирът ще бъде открит на 21 ноември. Добри четири седмици по-късно, на 18 декември, е финалът.

❤Германия срещу Япония

Германия пристига на това Световно първенство без значката за непобедим, с която е свикнала. Те бяха елиминирани преди четири години в Русия в груповата фаза и напуснаха рано на Евро 2020 след загуба от Англия.

Това поражение сложи край на 15-годишното управление на Йоахим Лоу.

Ако трябва да говорим за отбора на Япония, трябва да кажем, че те търсят и следват модела на последните си шест изяви. В Русия те дойдоха в рамките на 20 минути от достигането на четвъртфиналите, когато Белгия се възстанови от две загуби, слагайки край на надеждите на японците. Тази година те влизат в групата като аутсайдери.

Японският отбор има някои влиятелни играчи на световната сцена. Имената, за които трябва да внимавате на Световното първенство в Катар през 2020 г., включват Такуми Минамино от Ливърпул. Звездата на Висшата лига Такехиро Томиясу, който е в първия си сезон в Арсенал. Японската революция на Селтик в Шотландия продължава с Дайзен Маеда, Йосуке Идегучи и Рео Хатате, които следват стъпките на Киого Фурухаши, който бързо се превърна в любимец на феновете в Глазгоу и се надява да вземе самолета до Катар.

🕗 График Германия срещу Япония

В Япония мачът ще е от 22 часа. От негова страна в Германия това ще е в 15:00ч.

📺 Канал, който предава на живо Германия срещу Япония

Според списъка с канали, ще можем да видим мача между Германия и Япония на живо за цяла Германия по ARD и ZDF. В Япония dentsu inc. договориха разпределението на мачовете от Световното първенство в Катар за цяла ЯПОНИЯ.

✔Гледайте Германия срещу Япония на живо и директно онлайн

Тези съвпадения могат да се видят онлайн чрез различните уеб платформи dentsu inc. в Япония.

В Германия емоциите, свързани със Световното първенство в Катар, ще бъдат достъпни чрез ARD и ZDF. Освен в сайта и в мобилното приложение и Smart TV, ще можете да гледате на живо всичките 64 мача, включително, разбира се, битките на германците. Зад микрофоните ще седнат опитни коментатори.

⏳Минута по минута

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Argentina vs Francia Partido Completo: Descargar La Final en VIVO Online

El partido completo de lo que fue la final de Argentina vs Francia se puede encontrar en diferentes lugares de INTERNET, este se puede...

Las 10 ligas de fútbol más vistas del mundo

Bienvenido a nuestra guía completa sobre las 10 ligas de fútbol más vistas del mundo. Como entusiastas apasionados del fútbol, ​​entendemos la emoción y el...

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...