Zwitserland vs Kameroen: schema, kanaal, live kijken.

In groep G opent zich een kans voor Zwitserland vs. Kameroen. Hierin zit ook de selectie van Brazilië en Servië.

Zwitserland heeft nog geen kans gehad om een ​​titel te vieren. Op de WK’s en EK’s heeft het hoogstens de kwartfinales bereikt. Het grootste succes van het land dateert van bijna 100 jaar, met een zilveren medaille op de Olympische Spelen van 1924. Maar we moeten zeggen dat Zwitserland nooit een slechte keuze was. Het gaat zelfs al een aantal jaren erg goed.

Kameroen is een van de bekendste en meest succesvolle teams op het Afrikaanse continent. Sinds Eto’o’s pensionering is de opwinding over voetbal in dat land een beetje gekalmeerd. In feite mist het de grote ster die in sommige andere Afrikaanse landen te vinden is. De laatste tijd is het land echter in staat geweest een solide team op te bouwen dat heeft laten zien dat het geen sterren nodig heeft om goed te zijn.

Als we naar het niet zo verre verleden gaan, hebben we Kameroen die in 2017 de African Cup of Nations won en de halve finale bereikte op CAN 2022. In deze halve finale werd Kameroen echter verslagen op strafschoppen van Egypte. De Kameroeners wonnen de wedstrijd om de derde plaats tegen Burkina Faso. Het is een selectie die een verrassing kan geven in dit volgende WK van 2022.

🕘Zwitserland vs Kameroen tijdschema

In Zwitserland is de tijd van de wedstrijd om 21.00 uur. Voor zijn aandeel in Kameroen is dat om 15.00 uur.

📺 Kanaal dat live streamt tussen Zwitserland en Kameroen

Volgens de lijst met kanalen kunnen we de wedstrijd Zwitserland vs Kameroen live in Zwitserland zien op SRG SSR. In Kameroen heeft SuperSport afgesproken om de WK-wedstrijden in Qatar over het hele land te verdelen.

📺 Bekijk Zwitserland vs Kameroen live en direct online

Deze wedstrijden zijn online te zien via de verschillende webplatforms van het RTBF-kanaal, VRT in België.

In Canada zullen emoties met betrekking tot het WK in Qatar beschikbaar zijn via CTV TSN. Naast op de website en op de mobiele applicatie en Smart TV, kun je alle 64 wedstrijden live bekijken. Ervaren commentatoren zitten achter de microfoons.

⏳Van minuut tot minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻