Zie Mexico vs Saoedi-Arabiƫ LIVE: kanaal en minuut voor minuut

Mexico vs Saoedi-ArabiĆ« wordt weer een van de uitstekende wedstrijden die we deze woensdag zullen moeten zien.

Mexico moet winnen, want ze stonden ver achter na de 2-0 nederlaag tegen ArgentiniĆ«.Beslissende wedstrijd voor de hele groep die niemand wil missen. Daarom laat ik je het SCHEMA, het KANAAL en HOE LIVE TE ZIEN .

Om kans te maken op kwalificatie moest Mexico met zoveel mogelijk doelpunten verschil winnen. Iets moeilijks maar niet onmogelijk.

Aan de andere kant hebben we Saoedi-ArabiĆ«, dat een heel goed WK had en verrassend is na ArgentiniĆ« met 2-1 te hebben verslagen, maar vervolgens viel tegen Polen, dat de rivaal van ArgentiniĆ« zal zijn.Ā ZonderĀ twijfel zal Polen op zoek gaan naar de wedstrijd tegen Mexico om te proberen zich te kwalificeren.

Voor het WK

Mexico kwalificeerde zich zonder ernstige problemen met slechts 2 nederlagen in hun WK-kwalificatiewedstrijden in 14 wedstrijden. Nu zal het team de ambitie hebben om verder te gaan dan de 1/16 finale. Ze bereikten dit stadium in 7 opeenvolgende WK-toernooien, maar verloren op dit punt altijd. De verwachte selectie voor deze wedstrijd bestaat uit G. Ochoa in het doel, G. Arteaga, N. Araujo, C. Montes en J. SĆ”nchez in de verdediging, E. GutiĆ©rrez, E. Ɓlvarez en H. Herrera op het middenveld en H Lozano, R. JimĆ©nez en A. Vega in de aanval.

Saoedi-ArabiĆ« won hun WK-kwalificatiegroep met 7 overwinningen, 1 gelijkspel en 2 verliespartijen, en dit zal hun zesde optreden op dit forum in de laatste acht zijn. Geen van de spelers op het roster speelt in de grote competities en op dit moment is Saoedi-ArabiĆ« het zwakste team in de groep. De geplande opstelling omvat Al-Dawsari, Al-Buraikan en Al-Muwallad in de aanval, Al-Najei, Al-Faraj en Aldawsari op het middenveld, Al-Shahrani, Al-Bulaihi, Al-Amri en Abdulhamid in de verdediging en Al-Owais als doelman.

Kijk LIVE tussen Mexico en Saoedi-Arabiƫ

In  Mexico  zijn er meerdere manieren om de verschillende WK-wedstrijden te bekijken, zoals  Sky Sports (64 wedstrijden) TUDN/TV Azteca (32 wedstrijden) Vix+ (8 wedstrijden)

In  ArgentiniĆ«  kunnen we het  live zien op TYC SPORT  en op Live Public TV.

In de rest van de wereld wordt op deze  kanalen de wedstrijd ArgentiniĆ« vs Saoedi-ArabiĆ« uitgezonden .

Minuut voor minuut Mexico vs Saoedi-Arabiƫ LIVE

šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»āš½šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»

šŸ”»āš½ āš½šŸ”»

MIRA POR SI TE LO PERDISTEšŸ”»

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

Ā”Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

Ā”Excelentes noticias para todos los fanĆ”ticos del fĆŗtbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la Ćŗltima entrega de la aclamada...