Zie Argentiniƫ vs Polen LIVE: kanaal en minuut voor minuut

Laatste wedstrijd van het Argentijnse team en het is tegen Polen.Ā Als je op zoek bent naar het kanaal, hoe je LIVE en MINUUT VOOR MINUUT ONLINE kunt kijken, dan zeg ik je dat je op de juiste plek bent.Ā We laten u alle informatie hieronder achter.

Kijk ArgentiniĆ« vs Polen LIVE OnlinešŸ‘‡

ArgentiniĆ« vs Polen wordt ongetwijfeld een spannende wedstrijd. De wedstrijd begint op woensdag 30 november om 14:00 US EST (19:00 GMT UK, 22:00 lokale tijd) in Stadium 974 in Qatar.

Dit geldt als een kwalificatiewedstrijd voor Groep C met enorme gevolgen voor beide partijen. 

Maar de  druk om te presteren  kan groter zijn aan  de kant van Lionel Messi  . Kan Polen ArgentiniĆ« verslaan? Het antwoord komt tijdens deze laatste dag van Groep C.

ArgentiniĆ« zal de favorieten  zijn om deze groep te winnen, terwijl Saudi-ArabiĆ«, Polen en Mexico naar verwachting zullen strijden om de tweede plaats, synoniem met een moeilijke kwalificatie voor de ronde van 16 voor alle teams.

 Mexico nam gelijk op tegen Polen, wiens resultaat de groep behoorlijk ingewikkeld maakte voor alle teams, vooral voor Polen en Mexico, die tegenover een Argentijns team stonden dat erop gebrand was zich te kwalificeren en JA OF JA te winnen.

Czesław Michniewicz  effende zijn weg naar dit WK met een 2-0 overwinning tegen  Zweden  in de play-offs. De Polen stonden al drie keer eerder op het grote podium, in 2002, 2006 en 2018. Maar ze hebben zich nooit gekwalificeerd voor de knock-outfase en ze hopen dat dit jaar die vloek zal verbreken. Gewapend met Robert Lewandowski , de spits van wereldklasse die onlangs van Bayern MĆ¼nchen naar FC Barcelona verhuisde   , hebben ze deze keer misschien wel wat nodig is.

Robert Lewandowski  is amper een jaar jonger (  34  ) dan Lionel Messi. De twee  ouder wordende supersterren zullen  zeker menigten trekken in het 974 Stadium in Qatar, evenals fans over de hele wereld voor hun televisies. Lewandowski heeft in totaal  75 goals gescoord in 130 wedstrijden  voor zijn nationale teams, en hij zou er graag nog een of twee scoren tegen ArgentiniĆ«. Tijdens het seizoen 2021-22 scoorde Ā«RLĀ» 35 doelpunten voor zijn voormalige team,  Bayern MĆ¼nchen  , en nog eens 13 doelpunten tijdens de Champions League. .

šŸ•˜Speelschema ArgentiniĆ« vs Polen

In  ArgentiniĆ« is de speeltijd om 16:00 uur  lokale tijd. Voor zijn deel in  Mexico zal het om 20.00 uur zijn.

šŸ“ŗKanaal dat ArgentiniĆ« versus Polen uitzendt

In  ArgentiniĆ«  kunnen we het  live zien op TYC SPORT  en op Live Public TV.

In de rest van de wereld wordt op deze kanalen de wedstrijd ArgentiniĆ« vs. Mexico uitgezonden .

ā–¶ļøZie ArgentiniĆ« vs PolenĀ Ā LIVE en DIRECT online

Deze wedstrijden zijn online te zien op de verschillende  webplatforms van TYC Sport en Public TV . In ArabiĆ« kunnen we het zien  door beIN Connetc  dat als we geabonneerd zijn, we het online kunnen zien.

šŸ•˜Minuut bij minuut

Vergeet niet dat u online kunt volgen en zien wat er van minuut tot minuut gebeurt tussen Argentiniƫ en Polen.

šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»āš½šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»

šŸ”»āš½ āš½šŸ”»