Zie Argentiniƫ vs Nederland LIVE Online: minuut voor minuut

ArgentiniĆ« vs Nederland LIVE Online, minuut voor minuut op vrijdag 9 december 2022 omĀ 16.00 uur Argentijnse en 20.00 uur Nederlandse tijdĀ .Ā Van mundialdeqatar.net laten we je alle informatie achter die jeĀ nodig hebt om de wedstrijd van minuut tot minuut LIVE van deze twee wereldmachten te bekijkenĀ .

ā–¶ļøKijk ArgentiniĆ« vs Nederland LIVE OnlinešŸŸ¢

Deze wedstrijden zijn online te zien op de verschillende  webplatforms van TYC Sport en Public TV . In ArabiĆ« kunnen we het zien  door beIN Connetc  dat als we geabonneerd zijn, we het online kunnen zien.

Je kunt de livestream van ArgentiniĆ« vs AustraliĆ« hier bekijken. Wanneer er een officiĆ«le uitzending beschikbaar is. We zullen alleen officiĆ«le livestreaming aanbieden vanaf de officiĆ«le kanalen van de competitie of teams wanneer deze beschikbaar is. De live-uitzending begint wanneer de wedstrijd op het punt staat te beginnen.

Zonder twijfel komt ArgentiniĆ« gemotiveerd aan voor deze wedstrijd, vooral Lionel Messi , die al vier wedstrijden heeft gespeeld en 3 goals en een assist heeft gescoord.

Een andere Argentijnse voetbalster die we zaterdag de lichtblauwe en witte kleuren kunnen zien verdedigen, is de spits JuliĆ”n Ɓlvarez die al twee doelpunten heeft gemaakt met de lichtblauwe en witte kleuren.

De andere geweldige speler van wie wordt verwacht dat hij alles op het veld achterlaat in deze wedstrijd, zijn Enzo FernĆ”ndez en Alexis MacAllister, die allebei al een doelpunt hebben en nu een belangrijke speler zijn in het Argentijnse team.

Het Nederlands Elftal, of beter Nederland genaamd, heeft op zijn beurt Davy Klaassen met een doelpunt en twee assists, maar het heeft ook grote sterren als Denzel Dumfries, Cody Gakpo en Daley Blind, dus het wordt geen wedstrijd zoals die ArgentiniĆ« kwam confronterend.

āœ…ArgentiniĆ« vs Nederland Preview

Met betrekking tot de vorige zei DT Leonel Scalonia enkele vriendelijkheden van zijn rivaal Holland.

Ā«DIT IS EEN TAAIE RIVAAL, ZOALS ELKE ANDERE.Ā» Ā«IK SPEELDE VOOR DEPORTIVO LA CORUƑA TOEN VAN GAAL BIJ BARCELONA ZAT EN HIJ WAS TOEN AL EEN GROTE MAN. HET IS EEN EER EN EEN GROOT GESCHENK OM HEM TE ONTMOETEN. WE WETEN ALLEMAAL WAT HIJ VOOR HET VOETBAL HEEFT GEDAAN. VELEN HEBBEN GEPROBEERD HEM TE IMITEREN. Ā«Scaloni zei op een persconferentie. 

Daarnaast erkent Scaloni, de Grote DT van ArgentiniĆ«, dat het Nederlands elftal niet meer zo aantrekkelijk speelt als vroeger .

. ā€œHET TEAM SCHITTERT NIET ZOALS DE VORIGE NEDERLANDSE TEAMS, MAAR ZE ZIJN ALTIJD DUIDELIJK OVER WAT ZE WILLEN DOEN. ZE HEBBEN STERKE EN ZWAKKE PUNTEN, WAAR WE VAN PROBEREN TE PROFITEREN. HET WORDT EEN WEDSTRIJD TUSSEN TWEE LANDEN MET EEN RIJKE HISTORIE. HOPELIJK GAAN WE DOOR.Ā»

Wederom zal de DT van Nederland, Louis van Gaal, weinig tot niets zeggen over de (vermoedelijke) opstelling van het Nederlands elftal voor de wedstrijd tegen ArgentiniĆ«. Terwijl Memphis Depay nog op het honk moest starten tegen Senegal en Ecuador, startte hij wel tegen Qatar en de USA.Daarom is de verwachting dat dit ..

Deze speler keerde terug van een blessure, de wedstrijd Nederland-Senegal kwam te vroeg voor een basisplaats. Hij speelde uiteindelijk het laatste half uur. Tegen Ecuador alleen de tweede helft. Van Gaal gaf tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel tegen Qatar al aan dat Memphis bij de point guard zal starten en dat hij ongeveer een uur zou kunnen spelen. Hij speelde 83 minuten tegen de Verenigde Staten.

Het systeem dat in opdracht van bondscoach Van Gaal wordt gespeeld is duidelijk:  5-3-2  . In de verdachtenopstelling hieronder zien we Memphis Depay en Cody Gakpo als de eerste twee.

āœ…Argentijnse ster: Lionel MessiĀ 

LUSAIL CITY, QATAR – NOVEMBER 22: Lionel Messi van ArgentiniĆ« tijdens de FIFA World Cup Qatar 2022 Groep C-wedstrijd tussen ArgentiniĆ« en Saoedi-ArabiĆ« in het Lusail Stadium op 22 november 2022 in Lusail City, Qatar. (Foto door Visionhaus/Getty Images)

Velen classificeren Messi als een van de beste spelers in de geschiedenis , aangezien hij de meeste individuele en collectieve titels won die mogelijk waren tijdens zijn deelname aan het WK in Qatar, wat de laatste van zijn sportcarriĆØre zal zijn als hij 35 wordt. , sinds zijn eerste deelname aan het WK in Duitsland was in 2006. Daarna nam hij deel aan het WK in Zuid-Afrika en vervolgens in het WK 2014 in BraziliĆ«, waarin hij ArgentiniĆ« naar de finale leidde, die El tango verloor met een zuiver doelpunt tegen Duitsland en uiteindelijk het WK 2018 in Rusland, terwijl zijn deelname aan het WK in Qatar wordt beschouwd als de vijfde in zijn carriĆØre in WK-finales.

Messi was en is nog steeds het onderwerp van vergelijkingen met de overleden ster Diego Maradona, die er alleen in slaagde zijn louche land te leiden naar het WK van 1986 in Mexico, en ook speelde in de WK-finale van 1990 in ItaliĆ«, voordat hij het verloor. naar West-Duitsland, en Argentijnse fans eisen dat Messi de laatste race van Maradona reproduceert, omdat ze geloven dat Messi in staat is om technische verschillen te overwinnen, en het Maradona-wonder opnieuw herhaalt in ‘s werelds duurste verdienste.

šŸŸ¢Nederland Ster: Davy Claassen

DOHA, QATAR – NOVEMBER 25: Davy Klaassen van Nederland tijdens de FIFA World Cup Qatar 2022 Groep A-wedstrijd tussen Nederland en Ecuador in het Khalifa International Stadium op 25 november 2022 in Doha, Qatar. (Foto door Robbie Jay Barratt ā€“ AMA/Getty Images)

Bondscoach Louis van Gaal stelt veel vertrouwen in aanvallende middenvelder  Davy Claassen, 29, die de helft van zijn tijd doorbracht met spelen, beginnend bij Ajax Amsterdam,  waar hij zijn carriĆØre begon, voordat hij naar Everton verhuisde.

Daarna naar Werder, daarna keerde hij terug naar Ajax in 2020, en het aantal van zijn wedstrijden voor de clubs bereikte 393 wedstrijden, waarin hij 102 doelpunten scoorde.Internationaal werd hij voor het eerst opgeroepen voor het nationale team in 2014 en heeft 37 wedstrijden gespeeld. ; Wat zijn doelpunten betreft,  hij bereikte slechts tien doelpunten en zal naar verwachting stijgen nadat hij in de eerste ronde een doelpunt voor Nederland scoorde tegen Senegal.

ā³Minuut bij minuut

Mundialdeqatar.net dektĀ Ā ArgentiniĆ« vs. NederlandĀ Ā in realtime en biedt live streaming en live score van de wedstrijd, teamopstellingen, volledige wedstrijdstatistieken, live wedstrijdcommentaar en officiĆ«le video-hoogtepunten.Ā We behandelen de hele WK-ronde van 16 in realtime en bieden waar mogelijk livestreaming.

šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»āš½šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»šŸ”»

šŸ”»āš½ āš½šŸ”»

MIRA POR SI TE LO PERDISTEšŸ”»