Qatar wereld zwembad

Een nieuwe Qatar World Cup arriveert en daarmee een nieuwe weddenschap, de beroemde poules die dag in dag uit op World Cup data stellen ons in staat om te spelen en weddenschappen te sluiten op de resultaten van de wedstrijden.

Zoals we al weten, wordt het WK in Qatar 2022 georganiseerd door de FIFA, zoals we al weten, op 21 november en zullen er vier wedstrijden per dag worden gespeeld tussen de acht groepen in de groepsfase die de 32 teams vormen die zullen deelnemen.

Zwembad Qatar 2022

De Quiniela van het WK 2022 in Qatar zal dit jaar anders zijn , alleen als we het over data hebben, aangezien het ons vreemd in de oren zal klinken dat de GROEPFASE van 21 november tot 2 december zal zijn .

Dan zullen de weddenschappen en de verschillende poules die in verschillende delen van de wereld plaatsvinden veel spannender worden omdat de ronde van 16 begint.

De achtste finales worden gespeeld van 3 tot en met 6 december, met twee wedstrijden per dag. Hierdoor kunnen we al wat meer inzetten en een grotere pot in het zwembad hebben.

Het wordt nog beter door altijd over apeusta’s te praten in de kwartfinales die plaatsvinden tussen 9 december en zaterdag 10 december. Twee wedstrijden per dag.

Al in de Halve finale dat de wedstrijddatum tussen 13 december en woensdag 14 zal zijn.

De weddenschappen gaan door in het slotdeel en de poule wordt heel interessant op de derde plaats die op zaterdag 17 december wordt gespeeld.

Wie vertelt je dat we geen leuke kerstcadeaus krijgen, tenminste als je de quieña wint en de finale haalt van de Qatar World Cup die op 18 december wordt gespeeld.

Hoe de acht groepen van het WK 2022 in Qatar waren

Groep A: Qatar, Nederland, Senegal, Ecuador.
Groep B: Engeland, Verenigde Staten, Iran, winnaar van de Europese play-off (Wales-Oekraïne/Schotland).
Groep C: Argentinië , Mexico, Polen, Saoedi-Arabië.
Groep D: Frankrijk, Denemarken, Tunesië, winnaar van de eerste play-offs (Peru-Australië/Verenigde Arabische Emiraten).
Groep E: Spanje, Duitsland, Japan, tweede play-offwinnaar (Costa Rica-Nieuw-Zeeland).
Groep F: België, Kroatië, Marokko, Canada.
Groep G: Brazilië, Zwitserland, Servië, Kameroen.
Groep H: Portugal, Uruguay, Zuid-Korea, Ghana.

De Qatar Fixture in Excel-formaat , die we quiñela noemen , zal dienen om de gegevens van de wedstrijden aan te vullen terwijl ze worden gespeeld.

Deze spreadsheet, zoals ik je al vertelde, zal je helpen om met je vrienden, klanten of collega’s samen te stellen wat we kennen als QUIÑELA of prode.

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻