Wales vs Iran: schema, kanaal, live kijken, minuut voor minuut

Op dag 4 van de FIFA Wereldbeker 2022 in Qatar neemt  Wales  het op tegen  Iran  in Groep B op  vrijdag 25 november om 10.00 uur Britse tijd (11.00 uur CST)  . De wedstrijd wordt gespeeld in het Al Rayyan Stadium in Al Rayyan.

⚽️Wales vs Iran

Het duurde 64 jaar voordat Wales   zich opnieuw kwalificeerde voor het WK na een nipte overwinning op Oekraïne in Cardiff met 1-0. Wales neemt het eerst op tegen Team USA. USA, in hun openingswedstrijd . En zij zijn de favorieten om hun tweede wedstrijd te winnen tegen Iran, dat hun eerste wedstrijd tegen Engeland speelt.

Er  zijn geen historische punten  in deze wedstrijd, aangezien de twee teams elkaar nog nooit eerder in een internationale competitie hebben ontmoet. De weg naar het WK in Qatar was  niet gemakkelijk  voor de Welsh, aangezien ze in dezelfde kwalificatiegroep als nr. 1 België streden voordat ze een zware overwinning boekten tegen Oekraïne. Dit wordt de eerste reis van Wales naar het WK sinds…  1958  !

Niemand verwacht dat Iran deze wint. Maar het WK heeft eerder  grotere tegenslagen gekend  . En met een goede mix van lokaal talent en internationale spelers, zullen de Iraniërs op zijn minst op zoek zijn naar een gelijkspel. Laten we niet vergeten dat Iran het eerste team was dat zich vanuit de Aziatische zone kwalificeerde voor het WK.

Wales heeft een grote kans om de volgende fase van het toernooi te bereiken, maar om dat te doen, moeten ze winnen van Team Melli. Hoewel Bale geen goed seizoen kende, is hij nog steeds de beste speler in het Welshe team. Hij speelt graag voor de Dragons en geeft altijd alles als hij voor het nationale team speelt. Alleen al zijn aanwezigheid verbetert de kans op weddenschappen tussen Wales en Iran voor het Europese team.

Ondertussen zijn de Iraanse sterspelers Mehdi Taremi, Sardar Azmoun en Alireza Jahanbakhsh lang niet in de buurt van het kaliber van Bale . Daarom is het spelen als een team en het opzetten van een sterke verdediging het enige dat het gemiddelde van Dragan Skocic kan redden en zijn kansen tussen Wales en Iran kan verbeteren.

Schema Wales vs Iran

In  Wales is de wedstrijdtijd om 10.00 uur . Voor zijn aandeel in  Iran zal het om 1 uur ‘s nachts zijn .

📺Channel Broadcasting Wales vs Iran

WELS:

In  Wales zijn er tal van mogelijkheden om de  FIFA World Cup 2022  op je tv te bekijken. De  BBC  heeft zich het recht voorbehouden om de  wedstrijd Engeland vs Iran  op televisie te tonen voor voetbalfans in het hele land. Als je de livestream wilt bekijken, kun je je abonneren op  BBC Iplayer .

IRAAN:

In Iran zal het beschikbaar zijn op  beIN sports . Dus om het evenement op je tv te bekijken, heb je een satelliet-tv-verbinding nodig met de zender op je box. 

Het kan je interesseren:  Kanalen die het WK uitzenden

Kijk Wales vs Iran  LIVE en DIRECT online

Deze uitstekende match is LIVE en DIRECT Online te zien in zowel WALES als IRAN.

Het is live en direct te zien in WALES door de BBC en in IRAN zendt het live en direct uit van beIN Sport.

⏳Minuut bij minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Argentina vs Francia Partido Completo: Descargar La Final en VIVO Online

El partido completo de lo que fue la final de Argentina vs Francia se puede encontrar en diferentes lugares de INTERNET, este se puede...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...

Ver Colombia vs Inglaterra: Cuartos de Final, Mundial Femenino 2023

La búsqueda de Inglaterra para ganar la Copa Mundial Femenina las lleva a Sydney este fin de semana para un encuentro de cuartos de...