Verenigde Staten vs Wales: schema, kanaal, live kijken

De Verenigde Staten beginnen hun weg naar het WK in de eerste wedstrijd van Groep B van het WK 2022, wanneer het tegenover Wales staat. De datum is volgende week 21 november. Ontdek hier de schema’s, kanalen en hoe je live kunt kijken.

De VS moeten als eerste of tweede eindigen in hun WK-groep B om door te gaan naar de tweede ronde.

VS VERSUS WALES

Engeland zal naar verwachting de Groep winnen, maar de VS, als tweede reekshoofd, zouden zeker verwachten dat ze een goede kreet zullen krijgen om de tweede plaats te behalen. Laten we ons voorstellen dat ze dat deden, wat hun weg naar de finale zou zijn…

De Verenigde Staten zullen zich al voorbereiden op hun eerste wedstrijd, die begrijpelijkerwijs zeer cruciaal zal zijn in hun zoektocht naar de volgende ronde, omdat het historisch gezien de toon voor hen heeft gezet in de afgelopen World Cups. Sinds 1990 hebben de Verenigde Staten hun openingswedstrijd gewonnen of gelijkgespeeld en kwalificeerden zich daarna voor de knock-outfase.

Aan de andere kant, in de drie keer dat de USMNT zijn eerste wedstrijd in eerdere World Cups heeft verloren, is het er niet in geslaagd om uit de groep te komen. Na de confrontatie met Wales speelt de groep onder leiding van Gregg Berhalter tegen Engeland voordat het podium wordt afgesloten met een betwiste wedstrijd tegen Iran.

Wales reist in november af naar Qatar voor het WK 2022, 64 jaar geleden dat ze voor het laatst aan de competitie deelnamen.

Na twee opeenvolgende Europese kampioenschappen hebben de sterren van de gouden generatie hetzelfde bereikt als in het internationale voetbal en hebben ze hun plaats in de geschiedenisboeken voor eens en altijd veiliggesteld.

Dus wat verwachten het team en de fans van Red Wall op het toernooi in Qatar?

En wat zijn de verwachtingen voor de wedstrijd zelf? We zullen toch nooit een zomer als Euro 2016 meemaken?

Het is een land dat half zo groot is als Wales, en vier van de in gebruik zijnde stadions bevinden zich rond de hoofdstad Doha.

Aangezien de groepsfasewedstrijden van Wales op 21, 25 en 29 november worden gespeeld, maken ze deel uit van de openingsdag van het toernooi.

Al hun groepswedstrijden worden gespeeld in het Ahmad bin Ali Stadion in Al Rayyan, waar bijna 45.000 fans wonen.

🕗 Tijd Verenigde Staten vs Wales

Die wedstrijd begint om 20.00 uur CET (Centraal-Europese tijd).

📺 Kanaal dat de Verenigde Staten vs Wales uitzendt

TOEPASSINGEN:

In de Verenigde Staten zijn er veel mogelijkheden om het WK 2022 op je televisie te kijken. Maar FOX SPORT heeft zich het recht voorbehouden om de wedstrijd USA vs. Gagles op televisie te tonen voor voetbalfans in het hele land.

WELS:

In Wales zal het beschikbaar zijn op beIN sports. Dus om het evenement op je tv te bekijken, heb je een satelliet-tv-verbinding nodig met de zender op je box.

✔ Bekijk Verenigde Staten vs Wales LIVE en DIRECT online

In de Verenigde Staten is Engeland vs. Iran te zien op Fox Sports. Zij zullen alle wedstrijden uitzenden. Een Fubo-abonnement is vereist om de wedstrijd in realtime te bekijken. De maandelijkse kosten van Fubo bedragen $ 64,99. Kijkers kunnen de game live streamen op Sling, wat $ 35 per maand kost om je op te abonneren.

De wedstrijd wordt uitgezonden door de BBC in het VK. BBC IPlayer ondersteunt nu live streaming. Op de SBS-website kunnen Australiërs de wedstrijd Qatar vs Ecuador bekijken. In Canada wordt de wedstrijd uitgezonden op TSN en RDS.

We zullen updaten met het verstrijken van de dagen waarop ze LIVE en DIRECT worden uitgezonden in de verschillende WK-wedstrijden in alle landen.

⏳Van minuut tot minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻