Uruguay vs Iran: schema, kanaal, live kijken

Uruguay vs Iran, is een uitstekende vriendschappelijke wedstrijd die we LIVE en Direct Online kunnen zien.

Uruguay vs. Iran zal de eerste vriendschappelijke wedstrijd zijn die op vrijdag 23 september wordt gespeeld. De wedstrijd begint om 13:00 uur (Uruguayaanse tijd) in de stad St. Pölten, in Oostenrijk, meer bepaald in het NV Arena Stadium.

De tweede vriendschappelijke wedstrijd, Uruguay vs. Canada, is op dinsdag 27 september, eveneens om 13:00 uur, in het Tehelné Stadion in de stad Bratislava, de hoofdstad van Slowakije.

La Celeste, zoals Uruguay heet, arriveert bij de wedstrijd tegen Iran na Panama met 5-0 te hebben verslagen in alweer een voorbereidingsduel op de volgende editie van het WK. Het team dat vandaag Diego Alonso als DT heeft, verlengde zijn ongeslagen record naar zeven wedstrijden.

Team Melli, zo staat het nationale team van IRAN bekend, komt naar deze wedstrijd nadat het in een andere vriendschappelijke wedstrijd met 2-1 verloor van Algerije. Dit team staat onder leiding van de Portugees Carlos Queiroz en na het verkrijgen van het ticket voor de World Cup.

Uruguay neemt op het WK het op tegen Zuid-Korea, Portugal en Ghana. Onthoud dat het deel uitmaakt van groep H, de eerste wedstrijd is op 24 november.

Iran van zijn kant staat tegenover Engeland, Wales en de Verenigde Staten.

🕔Uruguay vs Iran schema

De wedstrijd wordt gespeeld in het speelschema voor Uruguay is om 13:00 uur.

Het schema in Argentinië, Chili, Paraguay, Uruguay en Brazilië is om 13:00 uur.

Uren in Cuba, Bolivia, Venezuela, Cuba, Dominicaanse Republiek, Puerto Rico Dezelfde dag, maar de wedstrijd begint naar verwachting om 12.00 uur ‘s middags.

Uren in Colombia, Ecuador, Peru, Panama en Mexico. In dit deel van de kaart begint de tijd van het gevecht dat we het hoofdgevecht kunnen zien, zeker om 23.00 uur.

Schema Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama In deze Midden-Amerikaanse landen zullen we het gevecht beginnen ongeveer drie uur voordat we om 10 uur ‘s ochtends zijn…

📺Kanaal Uruguay vs Iran

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het kanaal dat deze game live laat zien, vertel ik je dat het live en direct te zien is op verschillende kanalen die ik hieronder laat.

Van de AUF meldden ze dat ze al overeenkomsten hebben getekend en het spel Uruguay is te zien op Cablevision, DirecTV, Montecable, TCC, Nuevo Siglo, TV Cable del Este (Punta del Este), Telecable Uruguay (San Carlos), Cablevision Pan de Azúcar, Canarian Vision (La Paz/Las Piedras), Colonia Telecable, Melo TV Cable, Seribal (Durazno), Pafinol (Minas), Bella Vista (Paysandú), Time Tower (Salto), Benisur (Tacuarembó), Cavi Treinta y Tres en Lascano kabel-tv.

✔Bekijk Uruguay vs Iran live online

We zullen deze wedstrijd live en direct kunnen zien op het reeds genoemde kanaal en live online op de website van de reeds genoemde kanalen, die we, om online in HD af te stemmen, naar het web moeten gaan.

In andere landen zullen we het live online kunnen zien op DAZN.

📢Veelgestelde vragen

Wanneer spelen Uruguay vs Iran?

De vriendschappelijke wedstrijd tussen Uruguay vs Iranse speelt aanstaande vrijdag 23 september 2022.

Wat is het schema van de wedstrijd tussen Uruguay en Iran?

Het schema voor Uruguay is om 13:00 uur.

Op welk kanaal worden Uruguay vs Iran uitgezonden of uitgezonden?

De wedstrijd tussen Uruguay vs Iran zullen we live en direct kunnen zien door verschillende media.

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Argentina vs Francia Partido Completo: Descargar La Final en VIVO Online

El partido completo de lo que fue la final de Argentina vs Francia se puede encontrar en diferentes lugares de INTERNET, este se puede...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...

Ver Colombia vs Inglaterra: Cuartos de Final, Mundial Femenino 2023

La búsqueda de Inglaterra para ganar la Copa Mundial Femenina las lleva a Sydney este fin de semana para un encuentro de cuartos de...