Uruguay vs Ghana Live Online: Minuut voor Minuut

Uruguay vs Ghana wordt een zeer spannende wedstrijd. Deze ontmoeting in Groep H tussen  Ghana en Uruguay  zal enkele levendige herinneringen oproepen aan het  WK 2010  in Zuid-Afrika, waar  Ghana gedeeltelijk  verloor van  Uruguay  dankzij een illegale handbal van de Uruguayaanse spits  Luis Suárez  . De aftrap is gepland op 2 december 2022 om 16:00 CEST in het Al Janoub Stadium in Al Wakrah, Qatar. Een heel leuk spel, hoe je het ook bekijkt, want het is een kwalificatie voor de  ronde van 16.

🟢Kijk Uruguay vs Ghana LIVE👇

Uruguay is tot nu toe zeer teleurstellend geweest in Qatar 2022, maar ze hebben nog een kans om zich te kwalificeren voor de achtste finales door Ghana te verslaan.

La Celeste heeft laten zien dat ze in staat zijn tot grote ontsnappingen door hun laatste vier kwalificatiewedstrijden te winnen en net op tijd weer goed te komen.

✅Ghana

Ghana is tot nu toe betrokken geweest bij een paar spannende vijf doelpunten, verloor met 3-2 van Portugal en versloeg vervolgens Zuid-Korea met dezelfde score.

Maandag leidden de Black Stars bij rust met 2-0 via Southampton-verdediger Mohammed Salisu en Ajax-middenvelder Mohammed Kudus.

Cho Gue-sung scoorde tweemaal in drie minuten in de tweede helft om gelijk te maken voor Zuid-Korea, voordat Kudus opnieuw scoorde voor de beslisser in de 68e minuut.

Coach Otto Addo zei over de 22-jarige wedstrijdwinnaar: «Hij heeft een goed karakter en een zeer goede speler.

«Hij is op de goede weg om een ​​geweldige, geweldige speler te worden en ik heb niets dan lof voor hem.»

Addo voegde toe: “Een dikke proficiat aan het team omdat ze zo mentaal sterk zijn en voor hun terugkomst en het scoren van het derde doelpunt.

“Uiteindelijk was het een gepassioneerde verdediging. We hadden een beetje geluk omdat Zuid-Korea ons onder grote druk zette, maar onze gepassioneerde strijd werd beloond.»

Ghana heeft goed gerekruteerd om een ​​team te versterken dat in verval leek te zijn, met Arsenal-middenvelder Thomas Partey en Athletic Bilbao-spits Iñaki Williams twee andere sleutelfiguren.

▶️Uruguay

Het is waar dat Uruguay zijn eerdere inspanningen in groep H moet verbeteren als ze voor het eerst in hun laatste zeven finales een vroegtijdig vertrek willen voorkomen.

Een 0-0 gelijkspel met Zuid-Korea in een voorzichtige openingswedstrijd is echter te vergeven, en het was geen ongeluk om met 2-0 onderuit te gaan tegen een eersteklasser uit Portugal.

In die tweede wedstrijd werd Tottenham-middenvelder Rodrigo Bentancur geweigerd door Diogo Costa na dribbelen en invaller Maxi Gómez raakte de paal in de 74e minuut toen de stand 1-0 was.

De tweede van Portugal kwam vanaf de penaltystip na een ongelukkig handbalincident en we denken niet dat het juist is om La Celeste nu al op te geven.

Diego Alonso gaf toe dat Portugal de betere ploeg was, maar zei: “We verbeterden in de tweede helft. Soms lukt het niet. We hadden 11 kansen, volgens de statistieken”.

Tegenover deze clash verklaarde hij: “We gaan alles geven voor de overwinning. Het is een cruciale wedstrijd.»

Edinson Cavani en Luis Suárez zijn nu 35 en hebben betere dagen gekend, maar hun ervaring komt hier goed van pas, samen met die van ervaren verdediger Diego Godín.

Darwin Nunez kan het veel beter doen gezien zijn vroege vorm bij Liverpool, terwijl middenvelder Federico Valverde regelmatig presteert in de grote wedstrijden van Real Madrid.

Zie Uruguay vs Ghana Live Online: minuut voor minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻