Tunesië vs Australië: schema, kanaal, live kijken

In een zeer competitieve groep met WK-winnaars  Frankrijk van 2018  en sterke buitenstaanders  Denemarken  ,  zal Tunesië vs Australië  een match-up zijn tussen de twee zwakste teams (op papier) in Groep D.

⚽️Tunesië vs Australië

De wedstrijd wordt gespeeld op  26 november om 11:00 uur CST (10 uur Nederlandse tijd) 

In deze tweede wedstrijd is een overwinning voor beide partijen een must als ze de knock-outfase hopen te bereiken.

Als we het hebben over de kwalificatieronde, moeten we zeggen dat geen enkel team tijdens die kwalificatie spectaculair goed heeft gepresteerd. De vorige wedstrijd tussen  Frankrijk en Australië  zal ook een impact hebben op wat er in deze wedstrijd op het spel staat.

⚽️Tunesië vs Australië

Beide teams  hadden moeite  om het grote toernooi in Qatar te bereiken. Deze World Cup markeert de zesde verschijning voor beide partijen .

 Tunesië heeft nooit de knock- outfase gehaald, terwijl de Aussie Socceroos het één keer hebben gehaald. Verwacht hier dus een strak spel met een klein (psychisch) voordeel in Australië. Jalel Kadri ‘s Eagles of Carthage  zal het erg druk hebben.

De twee partijen hebben elkaar slechts twee keer ontmoet in hun geschiedenis, waarbij elke partij nipt een overwinning behaalde. Tijdens de Confederation Cup 2005  won Tunesië met 2:0  , maar dat was bijna 20 jaar geleden en 26 november zou al lang vergeten moeten worden. De Eagles staan ​​op de tweede dag van het toernooi ook voor een zware uitdaging tegen Denemarken.

🕘Schema Tunesië vs Australië

In Tunesië is de speeltijd om 11.00 uur en in Australië om 21.00 uur.

📺Channel Broadcasting Live Tunesië vs Australië

In  Afrika bezuiden de  Sahara zijn de uitzendrechten voor betaaltelevisie van SuperSport uitgebreid tot alle toegankelijke platforms, waardoor fans alle 64 wedstrijden van de FIFA Wereldbeker 2022 live op de zender kunnen bekijken.

In  Australië  zullen we de WK-wedstrijden live kunnen zien op  SBS .

▶️Kijk Tunesië vs Australië live en direct online

Deze wedstrijden zijn online te zien via de verschillende  webplatforms van het TF1-kanaal  in Frankrijk, en in  Australië kan het ook live online worden bekeken en gevolgd via de SBS –  onlineplatforms  .

Dit betekent dat we het via deze middelen, zowel op het web als op mobiele apparaten, live en direct online kunnen zien. Over het algemeen kunnen deze wedstrijden worden bekeken via  de mobiele applicatie en Smart TV, u kunt de 64 wedstrijden live zien  . Ervaren commentatoren zitten achter de microfoons. 

Minuut bij minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...