Spanje vs Duitsland: schema, kanaal, live kijken, minuut voor minuut

Duitsland vs. Spanje is de tweede wedstrijd van Groep E. Een uitstekende live wedstrijd die we vanaf Mundialdeqatar.net voor je achterlaten, zodat je het schema, het kanaal en waar je live kunt kijken kunt vinden.

Heb je gehoord van de voetbalterm ‘Group of Death’? Het betekent in feite dat een groep bestaat uit vier teams die moeilijk te verslaan zijn op een WK.

Duitsland en Spanje waren de twee krachtpatsers in Groep E, en mensen noemden het meteen de ‘Groep des Doods’. Japan en Costa Rica zitten in dezelfde groep.

⚽Spanje vs Duitsland

Spanje was gewoon het beste team ter wereld, maar van 2008 tot 2012. De kracht is de afgelopen jaren misschien wat veranderd, maar er zou een opleving in het verschiet liggen. Twee Europese kampioenschappen en het WK kwamen op een moment dat LaLiga-clubs het Europese voetbal domineerden. Op Euro 2020 werden ze pas na strafschoppen verslagen door een Italiaans team nadat ze het grootste deel van de 120 minuten de betere ploeg waren.

Het verlies van Frankrijk in de Nations League-finale kan laten zien dat ze niet meer over de finish komen zoals vroeger. Maar nu tiener Pedri de fans van Barcelona helpt Lionel Messi te vergeten, kan hij misschien hetzelfde doen en Spaanse fans inspireren die met plezier terugdenken aan die gouden jaren.

Duitsland gaat naar Qatar zonder dat aura van onoverwinnelijkheid dat ze gewend zijn. Ze werden vier jaar geleden in Rusland uitgeschakeld in de groepsfase en moesten vroegtijdig het EK 2020 verlaten na verlies tegen Engeland.

Die nederlaag maakte een einde aan de 15 jaar aan de leiding van Joachim Low.

Nieuwe manager Hansi Flick verving hem in augustus 2021. De voormalige manager van Bayern München won in 2020 de treble met de Duitse giganten, waaronder de Champions League-finale, die werd uitgesteld vanwege de Covid-19-pandemie.

seleccion alemania mundial de qatar

🕗 Tijd Spanje vs Duitsland

In Spanje is de tijd van de wedstrijd om 21.00 uur. Van zijn kant in Duitsland zal het om 21.00 uur zijn.

📺 Kanaal dat live uitzendt Spanje vs Duitsland

Volgens de lijst met kanalen zullen we de wedstrijd tussen Spanje en Duitsland voor heel Spanje live kunnen zien via RTVE nadat we overeenstemming hebben bereikt met Mediapro. In Duitsland zijn ARD en ZDF overeengekomen om de WK-wedstrijden in Qatar voor heel Duitsland te verdelen.

📢Bekijk Spanje vs Duitsland live en direct online

Deze wedstrijden zijn online te zien via de verschillende webplatforms van RTVE in Spanje.

In Duitsland zullen de emoties met betrekking tot het WK in Qatar beschikbaar zijn via ARD en ZDF. Naast op de website en op de mobiele applicatie en Smart TV, kun je alle 64 wedstrijden live bekijken, inclusief natuurlijk de gevechten van de Duitsers. Ervaren commentatoren zitten achter de microfoons.

⏳Van minuut tot minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻