Spanje versus Duitsland: schema, kanaal, live kijken; Minuut bij minuut

We hebben een grote klassieker van het wereldvoetbal op zondag 27 november, wanneer ze tegenover elkaar staan ​​in een wedstrijd van de  Groep E Wereldbeker in het Al Bayt-stadion in Qatar . 

De start is gepland om  14:00 US EST, 19:00 GMT en 22:00 lokale tijd  . Spanje vs Duitsland  klinkt niet als een wedstrijd voor de kwalificatieronde, maar ja, dat is het wel en de uitkomst van die wedstrijd kan beslissen wie als beste uit de groep komt.

Duitsland  won de  FIFA Wereldbeker  in totaal vier keer (in 1954, 1974, 1990, 2014) en Spanje won het één keer, in 2010. Met deze preview kunnen we zien dat we voor een wedstrijd staan ​​waarin voor beide teams veel op het spel staat .

De laatste twee World Cups niet hebben gewonnen  of de finale niet hebben bereikt, staat synoniem voor teleurstelling voor het Duitse team. Spanje bevindt zich in een vergelijkbare situatie en stond 12 jaar geleden voor het laatst op het wereldtoneel.

Luis Enrique  lijkt zijn team echter in de goede richting te leiden door  de halve finale van Euro  2020 te bereiken en te verliezen van Italië, een team dat zich uiteindelijk niet kwalificeerde voor dit WK! Veel fans hopen dat tijdens dit evenement een Spaanse renaissance zal beginnen.

De laatste keer dat de Duitsers alles wonnen, was in Rio in 2014. Maar  Hansi Flick  heeft een nieuw team opgebouwd met nieuw talent nadat hij verder ging waar  Joachim Löw was gebleven  .

Veel mensen zijn van mening dat groep E de zwaarste is in deze competitie , dat wil zeggen de «groep des doods». Spanje en Duitsland  zijn duidelijke  favorieten  om door te gaan, maar laten we ook Japan en Costa Rica niet vergeten. Japan vertegenwoordigt het hoogst gerangschikte Aziatische land in de competitie (#23), terwijl Costa Rica slechts acht jaar geleden de kwartfinales van het WK bereikte.

🕘Schema Spanje vs Duitsland

In  SPANJE is de speeltijd om 20:00 uur en in  Duitsland ook om 20:00 uur.

📺Kanaal dat live uitzendt tussen Spanje en Duitsland

In het  SPAANSE land is het  WK live  en direct te zien door de uitzending van MediaPro Online en ook door RTVE .

Spanje zal verantwoordelijk zijn voor het uitzenden van het WK via de uitzending van Mediapro en RTVE

ARD en ZDF  zijn het eens geworden over de verdeling van de  WK-wedstrijden in Qatar voor heel Duitsland .

Zie Ard Online :  https://www.ard.de/

▶️Zie Spanje vs Duitsland Live en Direct Online

Deze wedstrijden zijn online te zien op de verschillende  webplatforms van de kanalen  in SPANJE.

Bekijk het WK op MediaPro Online :  https://www.mediapro.tv/es/

Bekijk het WK voetbal in Spanje op RTVE :  https://www.rtve.es/

Van zijn kant in  Duitsland is het ook live online te zien en te volgen op de online  platformen  van Ard .

Zie Ard Online :  https://www.ard.de/

Dit betekent dat we via deze middelen, zowel web als mobiele apparaten, het live en live online kunnen bekijken. Over het algemeen zijn deze wedstrijden te zien via  de mobiele applicatie en Smart TV, je kunt de 64 wedstrijden live bekijken  . Ervaren commentatoren nemen plaats achter de microfoons.

⏳ Minuut bij minuut

Ik volgde de MINUUT VOOR MINUUT van SPANJE VS DUITSLAND

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻