Qatar vs Ecuador: Schema, Kanaal, Live Kijken

Mis het begin van de wedstrijd Qatar vs Ecuador niet voor de 1e dag van de Wereldbeker die gespeeld wordt op maandag 21 november 2022 in het Al Bayt stadion om 17:00 uur. Van Mundialdeqatar.net laten we u alle informatie over de wedstrijd tussen Qatar vs Ecuador, zoals het schema, het kanaal en waar en hoe om live te kijken.

🟢Voorbeschouwing Qatar vs Ecuador:

Als gastland kwalificeerde Qatar zich automatisch en zal het voor het eerst aan de wereldbeker deelnemen. Qatar is het tweede land na Italië dat in 1934 aan de wereldbeker deelnam zonder zich daarvoor te kwalificeren.

Tot nu toe was hun grootste moment in het internationale voetbal het winnen van de 2019 AFC Asian Cup. In datzelfde jaar namen ze ook voor het eerst deel aan de Copa America. Nu kijken ze uit naar nieuwe uitdagingen tijdens de wereldbeker van 2022.

Ecuador nam voor het eerst deel aan de Wereldbeker in 2002 nadat het als tweede was geëindigd in Zuid-Afrika. In maart kwalificeerden ze zich voor het WK 2022 met een vierde plaats en 26 punten in de CONMEBOL-groep.

Er is een controverse ontstaan nadat de Chileense voetbalbond een klacht heeft ingediend wegens ernstige onregelmatigheden met de Ecuadoraanse ploeg tijdens de kwalificatiewedstrijden, namelijk dat Ecuador de ware identiteit van één van zijn spelers, genaamd Byron David Castillo Segura, zou hebben achtergehouden. Indien wordt vastgesteld dat Ecuador een ongerechtigde speler heeft opgesteld, kan een straf volgen.

De FIFA heeft een onderzoek ingesteld naar deze beschuldigingen en heeft verklaard dat de FIFA heeft besloten een tuchtprocedure in te leiden met betrekking tot de mogelijke diskwalificatie van Byron David Castillo Segura in verband met de bovengenoemde wedstrijden.

🕗Tijd Qatar vs Ecuador

Die wedstrijd begint om 17:00 CET (Centraal Europese Tijd). Het wordt gespeeld in het Al Bayt Stadion in Al Khor, Qatar. Het stadion heeft een capaciteit van 60.000 mensen.

📺Uitzending Qatar vs Ecuador

Katar:

2Sports2 heeft ervoor gezorgd dat u onbeperkte toegang heeft om de Qatar vs Ecuador wedstrijden live te streamen vanuit Qatar. Als u een kabeltelevisieabonnement hebt en in het land woont, kunt u de wedstrijd op uw TV bekijken en de actie volgen. Op dit kanaal kunt u alle wedstrijden van Qatar volgen. Er zullen ook hoogtepunten uit de wereldbeker en het laatste nieuws te zien zijn.

Ecuador:

Direct TV zal de wedstrijd in Ecuador uitzenden voor de voetbalfans. U moet zich abonneren voor 74,99 dollar per maand om het evenement daar te bekijken. Direct TV biedt u meer dan 160 opwindende kanalen. Deze kanalen omvatten sport, amusement, wereldnieuws en nog veel meer. U ontvangt ook een gratis proefinstallatie bij het abonnement. Abonneer je dan op het kanaal en begin live naar het toernooi te kijken.

🟢Watch Qatar vs Ecuador LIVE en online.

In de Verenigde Staten is Qatar tegen Ecuador te zien op Fox Sports. Alle wedstrijden worden uitgezonden. Een Fubo-abonnement is vereist om de wedstrijd in real time te volgen. Fubo’s maandelijkse bijdrage zal $64,99 zijn. Kijkers kunnen de livestream van de wedstrijd bekijken op Sling, waarop zij zich voor 35 dollar per maand kunnen abonneren.

De wedstrijd zal worden uitgezonden door de BBC in het Verenigd Koninkrijk. BBC IPlayer ondersteunt nu live streaming. Op de SBS-website kunnen Australiërs kijken naar Qatar vs Ecuador. In Canada zal de wedstrijd worden uitgezonden op TSN en RDS.

De wedstrijd tussen Qatar en Ecuador zal een van de meest spannende wedstrijden in de groep worden. Qatar zal proberen op eigen bodem ongeslagen te blijven.

⏳Minuut voor Minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻