Portugal vs Uruguay: schema, kanaal, LIVE kijken, minuut voor minuut

 Portugal vs Uruguay  is een kwalificatiewedstrijd voor Groep H die wordt gespeeld in  Lusail Stadium op maandag 28 november om 14:00 US EST, 19:00 GMT UK en 22:00 lokale tijd  . Dit is een met sterren bezaaide MATCH die de wereld niet wil missen. Daarom laat ik je het SCHEMA, KANAAL, HOE LIVE en MINUUT VOOR MINUUT TE ZIEN.

In deze wedstrijd zullen alle ogen gericht zijn op  Cristiano Ronaldo  , aangezien dit waarschijnlijk zijn laatste optreden op het WK zal zijn. De speciale smaakmaker is om te zien of de Portugese superster zijn team naar de overwinning kan leiden en Brazilië kan ontwijken in de knock-outfase?…. Er moet aan worden herinnerd dat  Uruguay Portugal versloeg tijdens het WK 2018 in Rusland , dus de Portugezen zullen wraak zoeken in Qatar.

Cristiano Ronaldo wordt   op 5 februari 2023  38 jaar. Gaat de topscorer aller tijden  in het internationale mannenvoetbal met pensioen na dit WK, in ieder geval van het internationale voetbal?… De jury is er nog niet, maar het is moeilijk te zien  CR7  speelt nog een Wereldbeker Wereld op 41-42 jaar.  Als hij scoort in Qatar, zou hij de eerste speler zijn die dat in vijf World Cups doet .

Deze groep wordt beschouwd als een van de gemakkelijkste van het toernooi,  Groep H  bestaat uit Ghana, Zuid-Korea, Portugal en Uruguay. Portugal won  Euro 2016  , Frankrijk versloeg met een kleine marge (1-0), de  weg van Seleção  naar Qatar was niet gemakkelijk. Zal hoofdcoach  Fernando Santos  een manier vinden om los te komen van zijn «grootste» team?

Uruguay  won tweemaal het WK  , maar de laatste overwinningen waren… 72 en 92 jaar geleden (1930 en 1950)! Maar ze versloegen Portugal in Rusland in 2018 voordat ze in de kwartfinales  verloren van de WK-winnaars van 2018, Frankrijk   .

Luis Suárez, doelman Fernando Muslera, spits Edinson Cavani en verdediger Diego Godín, evenals vele opkomende spelers, onder leiding van Real Madrid-ster Valverde, zullen deel uitmaken van het URUGUAY-team en de spelers om naar te kijken.

🕘Schema Portugal vs Uruguay

In  Portugal is de tijd van de wedstrijd om 19.00 uur. Van zijn kant zal het in Uruguay om 16.00 uur zijn.

📺Schema Portugal vs Uruguay

Het WK wordt in Brazilië in  streaming uitgezonden door Globoplay . In Portugal worden de wedstrijden uitgezonden op  RTP Esporte . 

Volgens de  Uruguay-  wedstrijd  in de lijst met kanalen moeten we  deze live in Uruguay kunnen zien op  ANTEL, Channel 4, Channel 10, Teledoce, TyC Sports .

▶️Kijk LIVE Portugal vs Uruguay

Deze matches zijn online te zien via de verschillende  webplatforms  van de hierboven genoemde kanalen.

In Korea zullen emoties met betrekking tot het  WK in Qatar  beschikbaar zijn via  RTS  . Zowel op de website als op de mobiele applicatie en Smart TV kun je alle 64 wedstrijden live bekijken . Ervaren commentatoren zitten achter de microfoons.

⏳Minuut bij minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻