Polen vs Saoedi-Arabië: schema, kanaal, live kijken, minuut voor minuut

De  Polen nemen het op  26 november om 14.00 uur CST (13:00 uur Britse tijd) op tegen de Groene Valken van Saoedi-Arabië in een Groep C-wedstrijd. 

Dit is een interessante wedstrijd en het valt op dat het niet de eerste keer is dat de twee partijen tegenover elkaar staan; ze hebben elkaar in het verleden alleen al tijdens vriendschappelijke wedstrijden vier keer ontmoet .

Om ons te onderscheiden van het Poolse team hebben we de Poolse spits Robert Lewandowski  die in de kwalificatiewedstrijden topscorer (9 goals) en leider in assists (4 assists) was. Polen had in die periode ook vier schone lakens .

Saoedi-Arabië had twee groepsfasen nodig om de WK-finale te bereiken. Maar de  Green Falcons  eindigden voor Japan en Australië.

⚽️Polen vs Saudi

Verwacht wordt dat de Polen deze wedstrijd zullen   domineren, aangezien ze in de aanloop naar deze wedstrijd met veel sterkere tegenstand te maken hebben gehad. De  Saoedi’s  lopen echter zeker niet ver achter als het gaat om vaardigheden en mogen niet worden onderschat.

Polen werd  twee keer eerder derde  op het WK, terwijl het beste record van Saoedi-Arabië eenmaal de  ronde van 16  was.

De World Cup 2022 Groep C- wedstrijden brengen ons naar de ontmoeting tussen Biało-czerwoni en de Green Falcons. Zoals altijd bieden wedtips en kansen tussen Polen en Saoedi-Arabië alle noodzakelijke en nuttige informatie. 

Interessant is dat deze twee teams elkaar in het verleden vier keer hebben ontmoet. Bovendien maakten al hun wedstrijden deel uit van vriendschappelijke internationale competities. De rojiblancos en de greens waren nog nooit eerder tegen elkaar geweest in een WK-wedstrijd. 

🕘Schema Polen vs Saoedi-Arabië

In  Polen is de tijd van de wedstrijd om 14.00 uur  lokale tijd. Voor zijn aandeel in  Saoedi-Arabië is dat om 16.00 uur.

📺Kanaal dat Polen vs Saoedi-Arabië uitzendt

In Polen zullen emoties met betrekking tot het WK in Qatar beschikbaar zijn via Telewizja Polska. Naast op de TVPSPORT.PL-website en op de mobiele applicatie en Smart TV, kun je alle 64 wedstrijden live bekijken, inclusief natuurlijk de gevechten van de Polen  . Ervaren commentatoren zitten achter de microfoons. 

Het kan je interesseren:  Kanalen die het WK uitzenden

In  Saoedi-Arabië  zullen we de wedstrijd kunnen zien op de kanalen van  de Qatar beIN Sports-groep ,  de exclusieve exploitant van het WK 2022. Naast satellietuitzendingen stelt het Qatari-netwerk zijn volgers in staat om evenementen te bekijken die worden uitgezonden op hun digitale schermen door te abonneren op de beIN Connect-service.

▶️Kijk Polen vs Saoedi-Arabië  LIVE en DIRECT online

Deze wedstrijd tussen  Polen en Saoedi-Arabië  is online te zien via de verschillende  webplatforms  van de hierboven genoemde kanalen.

Minuut bij minuut

🔻🔻🔻🔻🔻⚽🔻🔻🔻🔻🔻

🔻⚽ ⚽🔻

MIRA POR SI TE LO PERDISTE🔻

Wallpaper o Fondos de Pantalla de la Seleccion Argentina Campeona del Mundo

¡Bienvenido nuevamente al sitio www.mundialdeqatar.net, donde ahora te llevamos al mundo de los fondos de pantalla o wallpapers que en este caso te traemos...

Argentina vs Francia Partido Completo: Descargar La Final en VIVO Online

El partido completo de lo que fue la final de Argentina vs Francia se puede encontrar en diferentes lugares de INTERNET, este se puede...

Descargar FIFA 2024 (FC24) para Celulares

¡Excelentes noticias para todos los fanáticos del fútbol y los videojuegos! Se ha anunciado oficialmente que FIFA 2024, la última entrega de la aclamada...

Ver Colombia vs Inglaterra: Cuartos de Final, Mundial Femenino 2023

La búsqueda de Inglaterra para ganar la Copa Mundial Femenina las lleva a Sydney este fin de semana para un encuentro de cuartos de...